Delden’s Dinnertour Koningsdag editie

Wil je met Koningsdag toch iets leuks doen in Delden? Dat kan! Doe mee aan de unieke Dinnertour Koningsdag editie langs maar liefst acht locaties in Delden.

Geniet van de heerlijke gerechten van maar liefst acht Deldense horecabedrijven. Elk gerecht en bedrijf even uniek. De tour is een volwaardig diner.

Wandel, fiets, step, rij, welk vervoer je ook kiest het wordt gegarandeerd een heerlijke en culinaire beleving.

Je ontvangt een persoonlijke route die jou leidt langs de acht deelnemende bedrijven. Bij elke zaak ontvang je een verrassend gerechtje en een bijpassend drankje to-go. Op 26 april, de dag voor Koningsdag, hoor je vanaf welke locatie je start.

De kosten voor dit 8-gangen diner zijn € 57,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen € 29,50 per persoon. Vol=vol, dus geef je snel op! Vanaf 16 april kun je je aanmelden via de website horecadelden.nl.

Oranje outfit
De deelnemer die zich het mooiste verkleed, natuurlijk in het oranje, wint een prijs. De hoofdprijs bestaat uit acht cadeaubonnen van de deelnemende horeca!

Deelnemende bedrijven Het Wapen van Delden, Eetcafé De Burgemeester, De Weijenborg (Casa de Tapas), Carelshaven, Het Witte Paard, De Zwaan, Aparthotel Delden, en Santorini.

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 57,50
Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 29,50