Festival

Pop-up Afrika Festival (home-edition)

Helaas. Hertme wordt dit jaar opnieuw niet omgetoverd in een klein Afrika. Maar: als jij niet naar het Afrika festival kan komen, komt het Afrika Festival naar jou!

Bekijk video

Hoewel het op 3 en 4 juli niet zal zijn toegestaan om met honderd- of duizenden mensen bij elkaar te komen, lijkt het er op dat we tegen die tijd wèl weer met vrienden en familie in kleine groepen bij elkaar mogen komen. Dus dan doen we dat toch?!

Niemand hoeft zich te weerhouden van een gezellig "Afrika weekend”. Vorig jaar ontstonden overal en nergens pop-up Afrika Festivalletjes. En dat juichen wij toe! Waar je ook bent, in de woonkamer, tuin, park of op de camping, beleef overal het eerste weekeinde van juli in Afrikasfeer. En hoewel het festival in Hertme moeilijk te evenaren is, kom je natuurlijk een heel eind met goed gezelschap, wereldse muziek, heerlijk eten en positieve energie! Daarbij geven wij iedereen een duwtje in de rug.

Vier je eigen pop-up Afrika Festival!

First things first: festival aankleding mag niet ontbreken! Daarom kan je vanaf nu een “Afrika Festival pop-up Box” pre-orderen via onze nieuwe webshop op www.afrikafestivalhertme.shop. In de box vind je allerlei toffe aankleding die jouw locatie er doet uitzien als een echt Afrika Festival terrein. Denk bijvoorbeeld aan slingers, plastic bekers, ballonnen, enzovoort! In de webshop zijn nog veel meer bijzondere items beschikbaar die jou helpen deze zomer door te komen.

Daarnaast heb je natuurlijk goede livemuziek nodig. Gelukkig hebben ze door de jaren heen wel wat noemenswaardige artiesten in Hertme te gast gehad, waarvan we bijzondere film- & geluidsopnames hebben mogen maken. Van al die historische optredens stelt de organisatie een programma samen dat gedurende de gebruikelijke festivaldagen (3 & 4 juli) non-stop, gratis te bekijken en beluisteren is via www.afrikafestivalhertme.tv.

Het laatste ingrediënt dat niet mag ontbreken is lekker eten en drinken. In aanloop naar het festival delen ze allerlei Afrikaanse of door Afrika geïnspireerde gerechten, cocktails, snacks en andere culinaire hoogstandjes met je! Alles om er voor te zorgen dat jij je het hele weekend in een klein Afrika waant.

Wanneer

-
-