Festival

Kunst in Ootmarsum 2023

Het artistieke buitengebeuren in het laatste weekend van augustus met meer dan 225 kunstenaars uit binnen- en buitenland in het historische en beschermde stadscentrum van Ootmarsum is een boeiend jaarlijks evenement dat u niet mag missen. Het thema dit jaar is "Place du Tertre" Met het 40 jarig jubileum wordt er weer terug gekeken naar het begin, naar hoe het allemaal begon.

Overal in het centrum vind je verschillende vormen van beeldende kunst en er zijn optredens en muziek. Je kunt natuurlijk ook aanschuiven op een zonnig terras, rondstruinen door de smalle straatjes of een kijkje nemen in de verschillende kunstgaleries die Ootmarsum rijk is.

Dit jaar neemt ook Stichting Oost Europa Dinkelland deel aan de kunstmarkt in het kader van goede doelen. Door zakelijk contacten van voor de oorlog in Oekraïne met de voorzitter van de stichting Oost Europa Dinkelland Jan Molenaar en Viktoriia Kartashova komt er een imposante delegatie uit de kunstwereld van Kyiv, Oekraïne naar de kunstmarkt Ootmarsum.... LEES MEER

Wanneer

-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
gratis