Kinderen

Ga deze zomer op jungle-expeditie in eigen land!

Ga deze zomervakantie op expeditie in de Orchideeën Hoeve en beleef een onvergetelijk jungle-avontuur in eigen land!

Flamingo’s spotten, geheime junglepaden ontdekken en shoppen op die leuke vakantiemarkt: voor een dagje in de tropen hoef je de grens helemaal niet over. In de Orchideeën Hoeve, gelegen in Flevoland, verschuilt zich een imposante junglewereld waar jij samen met jouw familie de leukste avonturen beleeft.

Een echt familie-uitje Dwaal tussen de stokstaartjes en vlinders, voer de vrolijke papegaaitjes en roetsj samen met de loslopende aapjes door het regenwoud. Maar pas op! Voor je het weet beland je midden in de rimboe en brengt alleen een gammele touwbrug, een spannende grot of een geheim junglepad je bij een nieuw avontuur.

1001 zomervakantie-avonturen Vergeet niet om op tijd een tussenstop in de ‘Zwevende’ Bloementuin te plannen. Na een sprookjesachtige lunch heb je weer genoeg energie om te spelen in de waterrijke speeltuin of te shoppen in het jungledorp. Een gloednieuwe shopomgeving die jouw vakantiedag helemaal compleet maakt. Ben jij een echte avonturier die niet bang is voor de griezeligste dieren? Schuif dan tijdens de zomervakantie aan bij de dagelijkse jungleshow om 11:30 of 14:00 uur in het Jungletheater. Let op! Het aantal plaatsen in het Jungletheater is beperkt. Vol = Vol.

Het is noodzakelijk om vooraf je bezoek te reserveren via de website van de Orchideeën Hoeve, omdat er per dag een maximum aantal bezoekers wordt toegelaten.

Kijk voor entreeprijzen, openingstijden en het volledige zomerprogramma op www.orchideeenhoeve.nl

Wanneer

10 jul - 5 sep 2021
  • dagelijks: - uur

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 8,50
Entreeprijs Volwassenen
€ 14,50

Kinderen t/m 2 jaar gratis