Actief

Dagje stappen over de Sallandse Heuvelrug

Sportieve wandelaars opgelet: dwaal mee met de gids van Staatsbosbeheer door het weidse landschap van de Sallandse Heuvelrug.

Na een kop koffie of thee bij het BuitenCentrum ga je op pad. Deze extra lange wandeling gaat door heuvels, uitgestrekte bossen en over heidevelden. Met aandacht voor de planten en de dieren, maar ook voor de cultuurhistorie van dit gebeid. Je eindigt weer bij het Buitencentrum. Een wandeling vol rust, ruimte en reliëf.

Wat is mooier dan een hele dag genieten van de Sallandse Heuvelrug? Op vrijdag 16 juli en vrijdag 20 augustus organiseert Staatsbosbeheer een wandeldagtocht door de bossen en over de glooiende heidevelden. Gaat u mee?

De uitgestrekte heidevelden, de on-Nederlandse vergezichten, de rust en ruimte en de verhalen over de natuur, cultuur en historie van het gebied zijn de ingrediënten voor een mooie dag in de natuur. Dus trek de wandelschoenen aan, pak het fototoestel en neem eventueel een verrekijker mee en ga mee op pad.

Vanaf het Buitencentrum van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281, 7441 GS te Nijverdal vertrekken we om tien uur en rond een uur of vier zijn we moe maar voldaan weer terug bij het Buitencentrum. De kosten zijn € 21,50 per persoon dit is inclusief een kop koffie bij de start en een heerlijk lunchpakket voor onderweg.

Voor meer informatie en aanmelden: klik hier

Het Buitencentrum is het startpunt voor uw dagje uit op de Sallandse heuvelrug. Kom kijken en genieten.

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 21,50

Prijs is inclusief koffie vooraf en een lunchpakket