Spoorzoekertje

Kom met je kinderen naar Buitencentrum Sallandse Heuvelrug en speur mee naar diersporen. Er wonen veel dieren in het bos, maar vaak zie je ze niet. Wel kan je overal sporen van dieren vinden.

Bijvoorbeeld een pootafdruk, een keutel, een afgekloven dennenappel of een braakbal. Ga op pad met de gids en kijk welke sporen van dieren jij tegenkomt in de natuur!

Op speelse manier ontdek je welke diersporen er allemaal zijn en van welk dier ze zijn. Wist je trouwens dat er ook sloddervossen in het bos wonen? Wie weet komen we die ook nog tegen.

Ga mee op zondag 25 juli of dinsdag 17 augustus en wordt een echte speurneus in de natuur. Het sporen zoeken doe je samen met een gids en je vertrekt bij het buitencentrum van Staatsbosbeheer in Nijverdal.

We starten om 14.00 uur en de tocht duurt ongeveer twee uur. De kosten zijn € 5,-- per deelnemer. Van te voren graag aanmelden via de website van Staatsbosbeheer.

Voor meer informatie en aanmelden kijk op: https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/salland/speuren-naar-sporen-in-salland

Het Buitencentrum is het startpunt voor uw dagje uit op de Sallandse heuvelrug. Kom kijken en genieten. Na een wandeling is het goed vertoeven in het restaurant BuitenGewoon Lekker.

Wanneer

Prijzen

Deelnameprijs
€ 5,00