Hendrik’s Zotte Zomer Parade is een avondje onbekommerd lachen. Maar niet té gevoelig zijn!

Helligen Hendrik- Hendriks Zotte Zomer Parade

Helligen Hendrik (Twents: "kwaaie Hendrik"), voluit Hendrikus Antonius van der Pette is een typetje van de Nederlandse cabaretier Bert Eeftink (1967) uit Goor. Het typetje geniet voornamelijk bekendheid in regio Overijssel. Hij staat garant voor duidelijke (streek)taal, een zeer eigen mening over diverse zaken waar iedereen mee te maken heeft!

Omdat de dokter tegen hem gezegd heeft dat buitenlucht gezond is, trekt Helligen Hendrik in de zomer van 2021 langs een aantal openluchttheaters in het oosten van het land. Dit mede om te vieren dat de norse cabaretier twaalf en een half jaar op de planken staat. Het koperen huwelijk wordt gevierd met een knotsgekke show waarbij, naast nieuwe sketches, een aantal succesvolle scènes uit het verleden zal herrijzen. Ook Hendrik’s kompaan, Schoffel-Getje, is weer nadrukkelijk van de partij.

Hendrik’s Zotte Zomer Parade wordt een carrousel aan emoties, waarbij vreugde, melancholie en uitbundigheid om voorrang vechten. Maar wees niet bang: uiteindelijk voert onvervalste “helligheid” de boventoon. Want hoe mooi of hoe slecht het weer ook is, Hendrik heeft altijd wel een reden om in onmetelijke woede te ontsteken.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 20,00

Inclusief consumptie