Actief

Vechtdal Fietsvierdaagse 2021

Voor de ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse 2021 zijn er weer verschillende prachtige routes uitgezet. Er zijn kortere (40 km) en langere (60 km) fietsroutes. Alle routes hebben hun eigen thema en ook zijn ze geheel gemarkeerd zodat u de fietsroutes eenvoudig kunt volgen. De routekaarten worden, per dag, bij de start uitgereikt.

Bezienswaardigheden

Elke dag kunt u bij de start en op de splitsing van 40 en 60 km bepalen of u de lange of de kortere fietsroute gaat fietsen. Ook krijgt u informatie mee over bezienswaardigheden die u onderweg tegenkomt die de moeite waard zijn om even te bekijken. Natuurlijk bent u hier niet toe verplicht. Wel maken ze uw fietstocht nóg leuker! Aan de start van elke fietsdag worden de fietsroutes en de extra informatie over de bezienswaardigheden voor die dag uitgedeeld.

Startplaatsen

Tijdens de ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse wordt elke dag gestart vanuit een andere startplaats. Meer informatie hierover vindt u hier. U kunt elke dag starten tussen 8.30 en 11.30 uur. Om 17.00 uur sluit de laatste stempelpost. Op dag twee en drie van de fietsvierdaagse zijn er twee startplaatsen. Zo kunt u op 8 en 9 september zelf kiezen waarvandaan u gaat starten.

Meer informatie en deelnemers kaarten bestellen

Wanneer

-
-
-
-

Prijzen

Voorverkoop
€ 20,00
Prijs voor leden
€ 18,50
Prijs voor niet-leden
€ 22,50

De genoemde prijzen zijn voor de gehele 4 dagen. Een dagkaart kan alleen bij de start gekocht worden en kost €7,50 per persoon.