Ook dit jaar weer een mooi, sportief feestje. Ben jij er ook bij!?

Rutbeek Triathlon

Op zondag 19 september 2021 organiseert Triathlon Club Twente de Rutbeek Triathlon in recreatiepark Het Rutbeek tussen Enschede en Haaksbergen.

Net zoals in 2020 zal dit weer vanaf onze nieuwe locatie zijn. En zoals je van ons gewend bent, gaan we er vanzelfsprekend ook dit jaar weer een mooi evenement van maken!

Op zondag 19 september organiseert Triathlon Club Twente de Rutbeek Triathon. Elk jaar is dit weer een mooi evenement en een leuke en sportieve dag om naar uit te kijken. Zelfs in 2020 is er een mooi feestje van gemaakt en is er een nieuwe locatie gevonden als start-finish terrein.

In 2021 zal daarop voortgeborduurd worden. De liveblog wordt uitgebreidt met een livestream - gewoon omdat het tof is - en zodat je vrienden jouw wedstrijd online kunnen volgen! Ook zijn er dit jaar weer meerdere afstanden waarop je kan starten: de ouder-kind triathlon is terug en er is een 1/16'de triathlon voor de jeugd en daarnaast nog een achtste en kwart afstand voor recreanten.

Elk jaar is het weer een heerlijk sportief feestje, dus mis het niet en maak er samen met de organisatie een leuke dag van!

Meer informatie vind je op: https://www.triathlonclubtwente.nl/rutbeek-triathlon

Wanneer

-

Prijzen

o.b.v. startserie.
Inschrijving via: https://www.triathlonclubtwente.nl/rutbeek-triathlon