Actief

Bommelasloop

Het parcours van de Bommelasloop loopt dwars door natuurgebied het Buurserzand. Het is een bijzonder mooie loop over afwisselend verharde en goed beloopbare onverharde paden. Je hebt keuze uit vier verschillende afstanden van 7,4 km tot en met 21,1 km.

De Bommelasloop bestaat al vele jaren. Tweemaal per jaar gaat de loop van start. In het voorjaar op de derde zondag in mei en in het najaar op de derde zondag in november. De nadruk ligt op recreatief, maar dat wil niet zeggen dat er geen goede Prestaties neergezet mag worden.

De Afstanden

Je hebt keus uit vier afstanden. Alle afstanden gaan over één ronde en starten om 11.00 uur. Na iedere 5 km is een drinkpost en bij de finish staan drinken en fruit voor je klaar. Voor welke afstand ga jij? 7,4 km, 11,2 km, 16,4 km of 21,1 km?

Inschrijven

Meer informatie

  • Start: 11.00 uur
  • Startlocatie: Camping Twente, Oude Deldenerweg 1, Enschede
  • Er is mogelijkheid voor omkleden
  • www.bommelasloop.nl

Tegen inlevering van je startnummer ontvangt je na afloop in de kantine van Camping Twente een consumptie en kun je nog even rustig nagenieten van jouw loopprestatie.

Natuurmonumenten

Natuurmonumenten stelt ieder jaar het Buurserzand ter beschikking en laat graag zoveel mogelijk mensen kennis maken met het Buurserzand.

Wanneer