Theater

Theaterprogramma ‘Rugzak van je ouders’

Schrijfster Marion Bloem geeft samen met gitarist Guus Paat op vrijdag 1 oktober een intiem optreden bij Taman Indonesia. Het tropische park heeft hier een bijzonder arrangement van gemaakt, waarbij de bezoeker eerst het park mag bekijken, daarna het optreden bijwonen en, last but not least, aanschuiven bij een heerlijk Indonesisch buffet.

Marion Bloem is schrijfster en filmmaakster. Ze is onder andere bekend door haar debuutroman “Geen gewoon Indisch meisje”. Haar Nederlands-Indische ouders waren in 1950 uit Indonesië (voormalig Nederlands-Indië) gevlucht.

Haar theaterprogramma ‘Rugzak van je ouders’ is een interactief programma waarbij humor en muziek een grote rol spelen. Guus Paat zal Marion Bloem begeleiden op gitaar. Bloem nodigt de bezoekers uit om in gesprek te gaan over het Indo-zijn, de Indische cultuur en haar nieuwste boek INDO. Ze gaat het gesprek aan op een humoristische en muzikale manier. Vanuit haar eigen ervaringen en achtergrond deelt ze haar gedachten, belevenissen en de vele geheimen en trauma’s die nog dwarrelen binnen de Indische families.

Wanneer

-

Prijzen

Prijs is €34,- inclusief entreeticket + theaterprogramma Marion Bloem + Indonesisch buffet