Wandelen, fietsen of hardlopen in de mooie omgeving van Lattrop-Breklenkamp

Jongkindloop op 24 oktober

Kies uit 2 wandelroutes (5-10 km), 2 MTB-routes 45-60 km), 2 hardlooproutes (5-10 km) en 2 kidsruns (1-2 km)

Helaas gooide Corona vorig jaar ook roet in het Lattropse eten. Maar we mogen weer! Op 24 oktober organiseren we de 3de Jongkindloop. Iedereen is welkom om er een gezellige dag van te maken. Kom langs bij Erfgoed Bossem voor een van de sportieve activiteiten en een lekker hapje en drankje.

24 Oktober kun je heerlijk wandelen, hardlopen of fietsen door het grensgebied van Lattrop-Breklenkamp. Wandelen en hardlopen kan over routes van 5 en 10 kilometer. De MTB-tochten zijn met voorrijder en u kunt kiezen uit 45 en 60 km. En last but not least, kunnen kinderen tot 13 jaar meedoen met een kidsrun van 1 of 2 kilometer lang.

Inschrijfgeld is € 5 euro, ongeacht de activiteit. Er is geen tijdregistratie maar je kunt wel een leuke prijs winnen, voor kinderen is er een mooie beker en bij de volwassen vertrekt degene die het hardst rent met een mooie ossenhaas van de runderen die op Erfgoed Rossum worden gehouden.

De verschillende routes starten allemaal op een ander tijdstip. Kijk voor meer informatie op https://www. Jongkindloop.nl. Hier kun je je ook tot 22 oktober voorinschrijven. Wees er snel bij, want vol is vol!

Ben je klaar met sporten of kom je alleen voor de gezelligheid? Dan ben je van harte welkom op het terrein van Erfgoed Bossem voor een hapje en drankje.

De Jongkindloop vindt plaats op 24 oktober van 9 – 17 uur op Erfgoed Bossem (Dorpsstraat 7, Lat-trop-Breklenkamp). De diverse fiets-, loop- en wandelafstanden starten op verschillende tijdstippen. Het festijn zelf vindt de hele dag plaats. Schrijf je snel in, want vol is vol!

Wanneer

-

Prijzen

Deelnameprijs
€ 5,00

Alle onderdelen kosten € 5, je ontvangt hier voor:

Een hoop gezelligheid in een mooie omgeving
Een muntje voor koffie of thee (voor kinderen is gratis ranja beschikbaar)
Een startnummer; voor de hardlopers en fietsers
En routebeschrijving; voor de wandelaars