Festival

Halloweenweekend

Met Halloween is er van alles te doen in Gemeente Borne! Op zaterdag stap je in een Openluchttheater vol met griezels, spoken, heksen en tovenaars en op zondag is het gruwelijk griezelen in het centrum. Durf jij het aan om langs te komen?

Zaterdag 30 oktober

Halloween in het Openluchttheater Hertme! Stap op zaterdag 30 oktober door de piepende en krakende poorten van het theater en laat je verwelkomen door spoken, heksen en andere griezels!

Dit jaar staat alles in het teken van magie en tovenarij. Eenmaal in het theater kun je je vermaken met diverse spel en knutselactiviteiten in een omgeving waar de griezels, spinnen en natuurlijk de pompoenen niet ontbreken.

Daarna wordt iedereen verwacht aan de voet van de kasteeltoren, waar te midden van knetterende vuren, opdoemende rookwolken en flakkerende kaarsen de heks Wientje opwachting maakt voor een griezeldans. Tovenaar en illusionist Alex Buijk neemt je mee in zijn wereld vol magie! Een beetje spanning zal er wel zitten, maar het wordt vooral gezellig griezelen.

En wie daarna nog durft kan deelnemen aan de griezeltocht door het spookbos, waar het verhaal tot leven komt en vuurspuwers en mysterieuze figuren op je wachten.

Halloween Hertme is een griezelig en spannend evenement voor kinderen vanaf 4 jaar en voor iedereen die durft! Klik hier voor tickets!

Zondag 31 oktober

Tijd voor gruwelijk griezelen tijdens de Halloween Koopzondag! In het dorp staan er verschillende spookhuizen te wachten op jouw bezoek. De grote opblaaskerk op het Dorsetplein heeft waanzinnig spannende activiteiten op de planning staan. Houd deze site en onze sociale media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de complete agenda!

Wanneer

-
-