Een atelier voor kids 10+, ouders, verzorgers, opa's en oma's

FOTOLAB FOTO GAAF!

Binnen het FOTOLAB FOTO GAAF ga je onder professionele begeleiding van Margreet Vloon, Corine Aalvanger, Gerlinde Schrijver, Annemarie Zijl op pad met je camera in en rond de gebouwen op Harculo, Zwolle-Zuid. Een unieke locatie.

Er wordt gestart met een korte presentatie wat je allemaal kunt met fotografie en hoe jij jezelf kunt verrassen door oog te hebben voor de natuur, de gebouwen, de omgeving van Harculo. Zowel binnen als buiten het gebouw zijn bijzondere plekken te fotograferen. De thema's 'Oog voor de ander' en 'Oog voor de toekomst' staan centraal. Je kunt je eigen camera meenemen, maar de fotografen hebben ook een camera te leen. Leuk om samen met je vader, moeder, verzorger, opa of oma dit atelier te volgen. Dit levert hele verrassende verhalen en foto's op. Een selectie wordt op de website gepresenteerd en foto's kunnen ook ingezonden worden voor de wedstrijd en expositie De Stad Verbeeldt.......weer! in 2022. Wie weet hangt jouw foto dan in de expositie in Zwolle.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 10,00
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
€ 5,00

De entreeprijs is inclusief expositie Zilveren Camera en expositie Generation Z: what's next?, expositie Deltion College, expositie Fotoclub Zwolle. Ook wordt er thee, koffie en frisdrank geschonken. Je kunt zelf je eigen camera meenemen of gebruik maken van een camera van de fotografen.