Eten & drinken

Wild avond bij Den Haller

De herfst staat bekend om het eten van wild. Wil je ook een avond culinair genieten? Reserveer dan bij Restaurant Den Haller in Diepenheim een tafeltje voor de exclusieve wildavond op zaterdag 13 november.

Het menu:

  • Amuse: licht gerookte wildzwijnsfilet met een gel van piccalilly en pompoen
  • Wildpaté gegaard in mager rookspek met oesterzwammen, shiitake paddenstoelen en hazelnoten, op rode uien marmelade en een compôte van preisselbeeren en cranberries
  • Heldere wildbouillon met room van Madeira en geroosterde pijnboompitjes
  • Rouleau van fazant en patrijs, op boterzachte zuurkool en een eigen jus met witte Port en appelbolletjes
  • Kleine quiche met stoofvlees van haas en hazenrug, een crème van spruitjes en crunch van Serranoham
  • Gebraden hertenrugfilet op een stamppotje van knolselderij en peterseliewortel en een eigen jus met cantharellen
  • Bombe van tamme kastanje, wilde bosbes en gemarineerde vijgen, met Port-kaneel-vijgen saus en kaneelijs met gesuikerde nootjes

€ 72,50 p.p. inclusief bruisend apéritief

De culinaire wildavond begint om 18.00 uur. .

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 72,50