Muziek

TCOV najaarsconcert

Eerste concert door TCOV in nieuwe Stadhuishal te Hengelo met een prachtig Beethovenprogramma onder andere begeleid door het pianotalent Evander Eijsink.

TCOV na lange tijd weer te beluisteren in Stadhuishal

Op 26 november 2021 om 20.00 uur geeft TCOV concertkoor Twente haar najaarsconcert dat geheel in het teken staat van Beethoven. 2020 was het Beethovenjaar, maar door corona kon dit concert toen geen doorgang vinden. Eerste concert in vernieuwde Stadhuishal De stadhuishal is grondig verbouwd en vijf jaar gesloten geweest. Het is wel bijzonder dat TCOV met dit Beethovenconcert als eerste op dit concertpodium mag optreden. Jong talent Evander Eijsink (2008) is een jong pianotalent uit Hengelo. Hij heeft diverse prijzen gewonnen in binnen- en buitenland en treedt op met bekende orkesten. Hij neemt de pianopartij van de Koorfantasie voor zijn rekening. Het Beethovenprogramma bestaat uit de Ouverture Coriolan, de Koorfantasie en de Mis in C.

De kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden, de Schouwburg en aan de zaal op de avond van de uitvoering.
Toegang Met het Coronatoegangsbewijs (bewijs van volledige vaccinatie), een geldig herstelbewijs of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, zichtbaar via de CoronaCheck-app of op papier uitgeprint via CoronaCheck.nl/print met een geldig legitimatiebewijs. Contactadres Alie Smelt, voorzitter TCOV Concertkoor Twente Telefoon: 06 16347622 Email: smeltalie@gmail.com

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 25,00

inclusief koffie