Eten & drinken

UITVERKOCHT - Hap & HarstTocht 22 januari

Borne, een dorp vol liefde. Wij verspreiden de liefde de komende weken! En wegens grote belangstelling komen we met een tweede editie van de Hap & Hartstocht op zaterdag 22 januari. Liefde gaat door de maag, dus wij komen met een wandeling van 3 kilometer door Borne. Onderweg stop je op 6 plekken en ontvang je een lekker gerechtje!

Er hangt liefde in de Bornse lucht!

WEGENS BELANGSTELLING UITVERKOCHT!


Het is tijd om 2022 vol licht, liefde en positiviteit te starten. En hoe kan dat nou beter dan met een frisse wandeling, onderweg allemaal lekkers én liefdevolle gebaren? Op 22 januari zal je met een warm hart en een goed gevulde maag ons dorp weer verlaten!

Deelname kost €37,50 per persoon. Je betaalt dit per pin op de startlocatie. Dit is inclusief 6 gerechtjes, plattegrond & stempelkaart, maar exclusief drank. Deze kan je eventueel bij de horecagelegenheden er bij kopen!

Tijdens deze tweede editie werken we weer samen met De Eetkamer, Il Tartufo, Roast it, Grandcafe de Steeg, Dorset & ZEUT.

Startlocatie: de Pastorie in Borne (Stationsstraat 1). Parkeren kan bij parkeerterrein Bolkshoek (Albert Heijn), parkeerplaats de Bree (achter Diva Mode), parkeerplaats de Loods (achter Brama 2-wielers).

Informatie

  • Starten kan tussen 16:30 en 19:00 uur.
  • De gerechtjes worden uitgeserveerd tot en met 21:00 uur.
  • Je loopt met maximaal 4 personen of met 1 huishouden.
  • Je nuttigt het afhaalgerechtje tijdens de wandeling, voorkom hierbij groepsvorming met andere deelnemers.
  • Heb je corona-gerelateerde klachten? Blijf dan thuis.
  • Ben je verhinderd? Meld je dan zo snel mogelijk af via info@visitborne.nl, dan kunnen we jouw plek aan iemand anders geven.
  • Met de wandeling houden wij een maximum aantal deelnemers aan i.v.m. dat wij drukte willen voorkomen en de huidige corona-maatregelen verantwoordelijk willen volgen. - Je kan alleen maar meedoen als je van te voren hebt aangemeld en van ons een bevestiging via e-mail hebt ontvangen. Let dus goed op dat je het juiste e-mailadres hebt ingevoerd!

Dit evenement kan plaatsvinden met dank aan Bundeling Borne Ondernemers.

Wanneer

-

Prijzen

Deelnameprijs
€ 37,50

Dit is inclusief 6 gerechtjes, liefdevolle momenten en plattegrond & stempelkaart. Exclusief drankjes.