Actief

Roparun

Dit jaar keert de Roparun weer terug! Ruim tweehonderd teams zullen zich opmaken voor de editie door Nederland. Dit keer start de estafetteloop op 4 juni vanaf evenementenlocatie Vliegveld Twenthe. De route van vijfhonderd kilometer zal op 6 juni eindigen op de Coolsingel in Rotterdam.

De Roparun, ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Tijdens de Roparun halen de teams geld namelijk op dat via stichting Roparun zal worden ingezet voor de ondersteunende zorg voor mensen ment kanker. "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven", dat is het motto van de run.

Normaal gesproken gaat de Roparun van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam. Door de huidige coronapandemie heeft de organisatie besloten de run binnen eigen landsgrenzen te organiseren, namelijk vanuit vliegveld Twenthe. Vanuit Twente worden er twee routes uitgezet, een noordelijke en zuidelijke route, waarmee ze langs de bestaande doorkomsten als Almelo, Ede en Zutphen, Ossendrecht, Oud-Beijerland en Barendrecht komen.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
gratis