Verrassende routes

Salland Fietsland: deze 3 fietsroutes zijn aanraders.

 • 1 minuten opladen
 • 10405 x bekeken

Met het gezicht in de wind en de voeten op de pedalen geniet je in Salland van een landschap dat continue van gedaante wisselt. Zo fiets je in Salland door de heuvels, bossen, authentieke dorpen en langs de uiterwaarden van de IJssel. En wat dacht je van historisch Deventer? Ook deze prachtige Hanzestad kun je al fietsend ontdekken in Salland. Fietsen in Salland is gevarieerd en verveelt nooit! In Salland hebben we vele fietsroutes. Dit zijn onze aanraders voor een heerlijk stuk(je) fietsen.

 1. 3

  Rondje Salland (205 km)

  Met de haren in de wind en de voeten op de pedalen dwars door Salland met deze fietsroute. Langs uiterwaarden en over de Sallandse Heuvelrug. Door schitterende natuur, typische Sallandse dorpjes en langs mooie landgoederen.

 2. 2

  Rondje Sallandse Heuvelrug (32 km)

  Maak kennis met het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Wie dit rondje fietst krijgt te maken met steile hellingen en prachtige vergezichten. Je fietst door bossen, uitgestrekte heidevelden, langs jeneverbesstruiken, grillige eiken en witte berken.

 3. 1

  Rondje Deventer (45 km)

  Rondje Deventer laat je de veelzijdigheid van Hanzestad Deventer zien; van de stadsranden tot schitterende landgoederen. Van stadse uitbreidingen tot gezellige dorpen als Bathmen en Lettele. En van de IJssel tot de Schipbeek en Zandwetering.