Ga je wielrennen in Overijssel, dan ervaar je de rust en kom je de meest verschillende en prachtige landschappen tegen. Fietsen in de natuur of in de steden, alles is mogelijk. We hebben voor jou kant-en-klare wielrenroutes, om in te voeren in je gps. Niet nadenken en gewoon gaan! Maar het leuke is, is om daar eens vanaf te wijken, want dan zul je in Overijssel nog meer bijzondere plekjes tegenkomen. Pak je racefiets en ontdek!

Sportieve prestaties leveren in de natuur

Genieten

Ontdek de favoriete rondjes van topsporters

Marijn fietst met...

Marijn de Vries (voormalig profwielrenster) stapt op met vijf bekende Overijsselse fietsambassadeurs en ontdekt de favoriete fietsrondjes waar Hennie Kuiper, Rob Harmeling, Erben Wennemars, Kirsten Wild en Anna van der Breggen zich opladen. Wil jij weten welke dit zijn en wat voor tips ze voor jou hebben? Lees dan de volgende inspirerende verhalen:

Marijn fietst met... Kirsten Wild, Hennie Kuiper, Erben Wennemars (MTB), Rob Harmeling (MTB) , Anna van der Breggen ,

Maak er een heerlijk race-weekend van

Haal het maximale uit je dag

Kromme sturen-routes voor op je gps

Kant-en-klare wielrenroutes

Voor jou hebben we de leukste, mooiste en meest uitdagende wielrenroutes op een rij gezet. Gemaakt door Theo de Rooij in samenwerking met Overijsselse fietsclubs. Ga je voor een route met klimwerk, of juist één met brede en strakke banen voor snelheid, of heb je liever een route om je grenzen op te zoeken? We hebben ze allemaal. En dat in de mooie natuur van Overijssel.