WandelReijk – Onbezorgd genieten!

Eindeloos wandelen door prachtige natuur, gezellige stadjes en dorpen, ontspannen overnachten in een gastvrije B&B en genieten van heerlijke streekproducten. B&Bs in Weerribben-Wieden (Overijssel) hebben de handen ineen geslagen en hebben een meerdaags wandelarrangement samengesteld: WandelReijk.

Prachtige routes

U wandelt via prachtige routes – Langs Tuk, Bergen en Bult en Langs weren, ribben en dijken – van B&B naar B&B. Op de eerste dag wordt u bij één van de B&B’s ontvangen met koffie en thee. U krijgt hier een uitgebreide routeomschrijving en een lunchpakket mee voor onderweg. Na een wandeling van gemiddeld 20 km wordt u verwelkomd in een van de knusse B&B’s, waar uw bagage al op u wacht. ’s Ochtends, na een heerlijk landelijk ontbijt, wandelt u verder naar de volgende B&B. Over uw bagage hoeft u zich geen zorgen te maken, deze staat op u te wachten als u aankomt.

Overnachten bij B&B's

WandelReijk is een samenwerkingsinitiatief tussen meerdere Bed & Breakfast ondernemers. Wetende dat het gebied WaterReijk Weerribben-Wieden een prachtig wandelgebied is, zagen wij dit als een uitgelezen kans om gasten de mogelijkheid te bieden hier volop van te genieten…

Welke er meedoen? Bekijk de deelnemende B&B's voor Wandelreijk