Fietsen en varen in eigen land

Laat je verrassen in de Weerribben-Wieden!

Wij geven jou nog een reden om ook in het najaar gewoon in Nederland te blijven! We mogen namelijk een volledig verzorgd weekend weg voor 2 personen t.w.v. € 329,85 weggeven. In een uniek veenhuisje bij Recreatiecentrum De Kluft in Ossenzijl. Tijdens het weekend slaap je 2 nachten in dit bijzondere huisje direct aan het water met uitzicht over het meer. Je ontdekt Nationaal Park Weerribben-Wieden de ene dag per fiets, en de andere dag vanuit een fluisterboot. Uiteraard krijgen jullie routekaarten mee zodat je de mooiste plekken van het gebied kunt ontdekken. Op de fluisterboot krijgen jullie ook nog eens een goed gevulde picknickmand mee. Waar wacht je nog op?! Schrijf je snel in en lees verder!

HELAAS, DEZE WINACTIE IS SINDS 20 SEPTEMBER 2021 GESLOTEN.

Wat je moet doen?

Niet veel.

Je laat je gegevens achter en ontvangt onze nieuwsbrief vol tips, inspiratie en acties voor een dagje weg of vakantie in Overijssel. En daarnaast maak je dus kans op deze geweldige prijs. Een weekend weg in een veenhuisje op Recreatiecentrum De Kluft. Eén dag staan er huurfietsen voor jullie klaar en de andere dag een fluisterbootje met goed gevulde picknickmand.

De winactie loopt van 30 augustus t/m 19 september 2021. De periode om de prijs te verzilveren: 31 oktober 2021 t/m 30 april 2022 (op basis van beschikbaarheid).

HELAAS, DEZE WINACTIE IS SINDS 20 SEPTEMBER 2021 GESLOTEN. HET INSCHRIJFFORMULIER IS WEG.