Route-tips

De spannendste wandelroute voor kinderen in Ommen!

  • 2 minuten opladen
  • 19805 x bekeken

Een beestachtig leuke wandelroute voor kinderen in Ommen. Verander in een wolf en voer leuke opdrachten uit. Wandelen met kinderen was nog nooit zo leuk! Gaan jullie mee op avontuur?

Wandelen met kinderen in Ommen

Iedereen kent ze wel! Verhalen over spannende wolven. Maar zijn wolven echt zulke gevaarlijke beesten? Kruip in de huid van de wolf en ontdek het zelf met kinderwandelroute Het Wolvenspoor. Het Wolvenspoor zorgt dat wandelen met kinderen in Ommen zowel voor volwassenen als voor de kleine wandelaars een adembenemend avontuur is, vanwege de spanning maar zeker ook door de schitterende natuur.

Kinderwandelroute Het Wolvenspoor

Pas op…. Durven jullie het aan? Er is namelijk geen weg meer terug als je eenmaal het toversnoepje ingenomen hebt en over het Hoge Hek het bos in klimt. Het toversnoepje zorgt er namelijk voor dat je tijdens deze kinderwandelroute een paar uur lang verandert in een echte wolf. En dat betekent dat je je eindelijk eens als een beest mag gedragen. Als een echte wolf struin je door de bossen van Ommen. Je volgt de knaag- en voetsporen en mag daarbij lekker van de gebaande paden afwijken. Maar let op! Je moet wel bewijzen dat jij een echte SuperWolf bent. Dat doe je door het uitvoeren van leuke opdrachten.

Een beestachtig leuk uitje in Overijssel

De kinderwandelroute Het Wolvenspoor is een super spannende activiteit voor een dagje uit in Ommen. Om er voor te zorgen dat jullie goed voorbereid het avontuur aangaan, nog wat extra informatie:

  • Kinderwandelroute van 2,5 km.
  • Wandelen met kinderen dwars door de bossen van Ommen is super gaaf, maar controleer na afloop wel op teken.
  • Start van de route bij Restaurant De Bootsman (op maandag gesloten), Coevorderweg 19 in Stegereren (Ommen).
  • De route is voor € 5,95 te koop bij camping De Kleine Wolf

Waarschuwing: Aan het eind van de route hoop je dat je Toversnoepje weer is uitgewerkt. Maar…het kan natuurlijk altijd zijn dat je nog wat beestachtige trekjes overhoudt na het lopen van deze route.