Plekken om weg te dromen

8 Unieke overnachtingsplekken in Salland

  • 4 minuten opladen
  • 5404 x bekeken

Blijf je overnachten in Salland? Natuurlijk doe je dit het liefst op een mooie plek en in een fijne accommodatie. De Sallandse streek beschikt over talloze mogelijkheden voor een comfortabele overnachting. Het liefst verblijf je in een accommodatie van alle gemakken is voorzien, maar zeker ook een plek waar je optimaal geniet van je verblijf de Sallandse streek. Wij hebben een mooie lijst voor je samengesteld met bijzondere overnachtingsplekken. Laat je verrassen door wat er zoal mogelijk is en kijk later met veel plezier terug op je verblijf in deze unieke accommodaties.

  1. 8

    Hotel in het huis van Deventer

    Logeren in een huis met een verhaal? Dit kan door het boeken van een accommodatie via Inhethuisvan.nl. Een huisje dat je boekt vertelt tevens het verhaal van de vroegere bewoners. Een unieke ervaring die je zeker bij blijft! Dit geldt overigens ook voor een overnachting in een oud monumentaal herenhuis in de stad Deventer. Dit hotel boek je via hotelinhethuisvandeventer.nl en laat je kennismaken met de mooiste bezienswaardigheden in de stad.

  2. 7

    Koe in de Kost

    Bij Koe in de Kost in Heeten overnacht je altijd in een bijzondere accommodatie. Je kampeert niet alleen op een boerderij, maar je overnacht ook nog eens tussen de koeien in het weiland. Tijdens je verblijf in de comfortabele Grondulows krijg je een eigen koe toegewezen en help je de boer met allerhande activiteiten. Een leuke accommodatie voor het hele gezin!

  3. 6

    B&B Aan de Bosrand

    Volop genieten van de rust en de natuur doe je in deze unieke B&B. De pipowagen is met zorg ingericht en staat aan de bosrand omringd door geweldige natuur (zoals specht, geelgors, eekhoorn, boommarter, ree, haas, bunzing, raaf) en paardjes. Je hebt hier volledige privacy en kunt heerlijk buiten douchen. De zonnepanelen op het dak voorzien de wagen van stroom en met het off-the-grid toilet heb je alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Op de veranda kun je een heerlijke maaltijd bereiden in de buitenkeuken. Vergeet je de drukte van de dag en kom je echt even helemaal tot jezelf.

  4. 5

    Boerderij De Kleine Wildenberg

    Boerderij De Kleine Wildenberg in Diepenveen is een aantal dagen in de week een zogenaamde zorgboerderij. Dit betekent dat mensen met een beperking een aantal keer in de week meedraaien op de boerderij. Bovendien biedt deze boerderij ook de mogelijkheid voor een recreatieve overnachting. Ontdek het leven op een zorgboerderij en boek direct een onvergetelijke overnachting.

  5. 4

    Landgoed de Uitkijk

    Altijd al eens op een landgoed willen slapen? Dit kan uitstekend op Landgoed De Uitkijk in Hellendoorn. Het ligt bovenaan de Hellendoornse berg en heeft een eigen 4-sterrenhotel. Kies voor een luxe kamer of suite en geniet elke morgen van een uitgebreid ontbijt. Er zijn diverse arrangementen mogelijk, dus verras je partner eens met een romantisch verblijf op dit unieke landgoed.

  6. 3

    BoerenBed Het Wesselink in Salland

    BoerenBed is voor iedereen die houdt van dat knusse sfeertje op de camping, maar ook op zoek is naar een comfortabele “glamping” boerderijvakantie midden in de natuur. De kampeertenten zijn volledig ingericht, inclusief eigen toilet, hoge kwaliteit bedden en een compleet ingerichte keuken.

  7. 2

    Erve Klijnevink

    Genieten van rust en ruimte op het platteland? Dan zit je bij Erve Kleine Vink in Raalte/Wijhe op de juiste plek. Kies voor een uniek vakantiehuisje of logeer in een van de luxe vakantieappartementen. Een unieke ervaring doe je op in een stal uit de 19e eeuw die is omgebouwd tot vakantie-accommodatie. Geniet midden in het groen van al het moois dat de regio jou te bieden heeft en maak er samen met je partner een fantastische tijd van.

  8. 1

    Hof van Salland

    Geniet je graag op een luxe villapark? Dan zit je bij Hof van Salland in Hellendoorn helemaal goed. Elke villa beschikt over de nodige wellness-activiteiten en dus kom je na een dagje buiten helemaal bij in je vakantiewoning. Dit ruim opgezette en groene vakantiepark is een aanrader voor iedereen die toe is aan rust en ontspanning. De woningen op dit vakantiepark kenmerken zich door een karakteristieke Twentse uitstraling.