Voor de kleine ontdekker

De 6 leukste kindercampings in Salland

  • 4 minuten opladen
  • 5753 x bekeken

Ben je gek op kamperen en geef je dit graag door aan je kinderen? Natuurlijk ga je dan op zoek naar een leuke camping in de Sallandse streek. Het is hier groen én er is van alles te doen. Hier ontdekken je kinderen pas echt hoe mooi de natuur nu eigenlijk is. Wat zijn de leukste campings in deze groene regio en welke mag je absoluut niet missen? Wij hebben de leukste campings voor je op een rij gezet. Hierdoor verzeker jij je van een onvergetelijke kampeervakantie met het hele gezin.

  1. 6

    Natuurcamping Eelerberg

    Natuurcamping Eelerberg in Hellendoorn heeft een unieke ligging en ligt verscholen tussen bossen en weilanden. De camping aan de Sallandse Heuvelrug beschikt over alle ingrediënten voor een fantastische kampeervakantie in Salland zoals een zwembad en allerlei dieren. De kampeervelden zijn voorzien van speeltoestellen en is er een prachtige boerderij met bibliotheek. Bij regenachtig weer kunnen kinderen in de boerderij een potje sjoelen of andere spelletjes spelen. Verder biedt de camping voor kinderen speciale wandel- en fietstochten aan voor de ultieme natuurbeleving.

  2. 5

    Camping Heino

    Zoek je een camping met een echt thuisgevoel? Dan zit je op Camping Heino helemaal op je plek. Gezinnen met kinderen tot een jaar of 12 vermaken zich hier uitstekend. Zo is er een animatieteam en kunnen kinderen zich naar hartenlust vermaken in de overdekte speeltuin. Het overdekte zwembad op de camping doet het goed bij zowel jong als oud. Maak je over de allerkleinsten geen zorgen, want er is eveneens een peuter- en kleuterbad. Rust uit in een groene omgeving en geniet tegelijkertijd van wat de camping en de streek jou bieden.

  3. 4

    Vakantiepark De Luttenberg

    Een droomvakantie beleven in de natuur? Vakantiepark Luttenberg is een van de leukere campings met kinderen in de Sallandse streek. De camping ligt op de Sallandse Heuvelrug en alles is hier tot in de puntjes geregeld. Bij mooi weer ga je gezellig met het gezin zwemmen in het buitenzwembad. Bij regen kun je ook gebruikmaken van het binnenzwembad. Kinderen vermaken zich uitstekend in de speeltuinen of gaan actief aan de slag met midgetgolf en tafeltennis. Verder verhuurt de camping skelters en is het mogelijk om pony te rijden.

  4. 3

    De Krieghuusbelten

    Krieghuusbelten is een 5-sterren familiepark en ligt in het hart van Overijssel. Kamperen doe je hier in een bosrijke omgeving. Kinderen vermaken zich uitstekend dankzij een veelzijdig aanbod aan speelmogelijkheden. In de weekenden en schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig die bijdraagt aan een fantastische kampeervakantie. Bovendien beschikt het park over een verwarmd zwembad en een glijbaan van maar liefst 50 meter lang. Ga samen met je kinderen van de glijbaan af en beleef volop plezier met elkaar. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend in het aparte peuterbadje.

  5. 2

    Camping De Noetselerberg

    Camping de Noetselerberg is een comfortabele en gezellige camping met verhuurmogelijkheden en een super overdekt zwembad met glijbaan. Een 5-sterrencamping aan de rand van de Sallandse Heuvelrug, waar iedereen een fijne vakantie zal beleven. Camping de Noetselerberg is erg geschikt voor familievakanties. Hier kan je met elkaar genieten in het subtropisch overdekte zwembad met waterglijbaan of in het buitenbad met ruim terras. Voor de kinderen zijn er diverse speeltuinen, een overdekte speeltuin en in de vakanties is er een recreatieteam aanwezig voor kinderen t/m 14 jaar.

  6. 1

    Camping de Holterberg

    Kamperen of een huisje huren in de natuur? Dit kan ook prima bij Camping Holterberg in Holten. De camping ligt tegen de zuidhelling van de Holterberg en is al generaties lang een begrip in deze streek. Gezelligheid en gastvrijheid staan hier hoog in het vaandel. Huur bijvoorbeeld een stacaravan of trekkershut en geniet samen met je kinderen van het buitenzwembad of het veelzijdige animatieprogramma. Kinderen vermaken zich ook prima op de speeltoestellen buiten of in de indoor speeltuin. Met een eigen snackbar en restaurant wordt er ook voor de inwendige mens goed gezorgd. Reden genoeg om hier je kampeervakantie eens door te brengen!