10 Gezellige terrassen in Overijssel om even te genieten

  • 4 minuten opladen
  • 27270 x bekeken

Met een wijntje in de hand, zittend in een comfortabele stoel genieten van de zon en fijne gesprekken. Niets fijner dan een middagje op het terras. Dit zijn de fijnste terrassen van Overijssel. Gezellige terrasjes aan het water, op bruisende pleinen en in mooie natuur.
Waar je ook kijkt, in Overijssel vind je overal terrassen. Op bijzondere plekjes, soms verscholen in de natuur of het centrum, anderen niet te missen op grote pleinen of aan het water. Maar wat zijn de aller-aller gezelligste terrassen van Overijssel? Plan een dagje uit en strijk neer op één van deze plekken (in willekeurige volgorde). Ze hebben de lekkerst zittende loungebanken, dekens of heaters voor koude avonden, gastvrije bediening, prachtig uitzicht over het kabbelende water of het krioelende centrum (genoeg te zien!) en een menukaart om je vingers bij af te likken.

  1. 10

    Landgoed de Uitkijk

    Landgoed De Uitkijk; een sfeervol hotel-restaurant boven op de Hellendoornseberg, gelegen aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Je zit hier middenin het bos en hebt vanaf het terras een prachtig uitzicht!

  2. 9

    Landgoedhotel De Wilmersberg

    Landgoed De Wilmersberg: hèt landgoed van Twente. De ligging van het voormalige landhuis van een Twentse textielfamilie is fantastisch. De Wilmersberg is opgenomen in de Top 10 van beste hotels in Nederland op reizigersplatform Tripadvisor. En het terras.... de foto spreekt voor zich!

  3. 8

    De Agnietenberg

    Het mooi gelegen terras kijkt uit over het gazon en de prachtige tuinen van De Agnietenberg. In de avonduren, wanneer het nog wel eens kil kan zijn, zorgen de heaters toch voor een aangename temperatuur, waardoor de avond zwoel kan eindigen. Ook tijdens een pauze gedurende uw fiets- of wandeltocht kunt u bij De Wintertuin van een heerlijke kop koffie (met evt. een gebakje) of ijscoupe genieten.

  4. 7

    Las Rosas Zwolle

    Waar Spaanse passie en Zwolse gezelligheid met succes zijn samengesmolten. Geniet van de authentieke mediterrane gerechtjes en heerlijke, karakteristieke wijnen in een fraaie ambiance, middenin het historische centrum van Hanzestad Zwolle.

  5. 6

    De Zon Ommen

    Pal aan de oever van de Vecht: een fraai Belgisch hardstenen terras met buitenbar, een handgemaakte Italiaanse koffiemachine, windschermen en enorme parasols met ingebouwde heaters. Krijgt u het desondanks toch te koud; wij leggen graag een zonnige deken over uw schouders.

    Op het benedenterras: loungebanken met lekker dikke kussens en de aanlegsteiger voor de luxe lounge sloep

  6. 5

    Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel, Deventer

    Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel is een luxe designhotel direct gelegen aan de IJssel, met een prachtig uitzicht op Deventer. Het Pillows hotel huist in een neoklassiek 19e eeuws pand en is volledig in ere hersteld. Het hotel is absoluut één van Nederlands meest markante hotels!

  7. 4

    St Tropez Deventer

    Op het terras zitten is fijn, en op het terras van St.Tropez Deventer kan dat, net als in Frankrijk, het hele jaar! In de zomer geniet je bij ons van de zon en kun je een extra glas water vullen bij onze WaterJars. In de winter leg je één van onze plaids over je benen en doezel je weg met een warm drankje naast de openhaard.

  8. 3

    Pelle's eten & drinken Deurningen

    Pelle's eten & drinken beschikt over een ruim terras waar u vanaf april tot en met september heerlijk kunt genieten van al het lekkers dat Pelle's u te bieden heeft!

  9. 2

    Het Rheins Enter

    Wat is er nu ontspannener dan een goed glas wijn of een verrassend speciaal biertje van de tap met daarnaast een smakelijke borrelplank? Geniet van de zon terwijl de kinderen zich vermaken op de air-trampoline, speeltuin en kinderboerderij. Vanaf ons terras kunt u uw kinderen goed in de gaten houden.

  10. 1

    Smits Paviljoen Giethoorn

    Al 80 jaar kunt u op ons panorama-terras heerlijke samen ontspannen en genieten van het schitterende uitzicht over het meer en het natuurgebied.

    Wij hebben voor ieder moment van de dag een lekker hapje en drankje! Of u nu aan komt wandelen, even langs komt met de boot of met de hele groep een dag in Giethoorn vertoeft; het weidse uitzicht krijgt u er gratis bij!