Overnachten in Giethoorn? 6 overnachtingstips in Giethoorn!

 • 3 minuten opladen
 • 9643 x bekeken

Giethoorn is de ideale uitvalsbasis om het fraaie natuurgebied Weerribben-Wieden te bezoeken. Waarom zou je niet in Giethoorn overnachten om het dorpje en zijn schitterende omgeving tot in alle uithoeken te leren kennen? Voor een onvergetelijk Giethoorn weekendje weg zijn er meer dan voldoende overnachtingsmogelijkheden.

 1. 6

  Comfortabel de nacht doorbrengen in een hotel

  Kies je voor een comfortabel verblijf in een hotel in Giethoorn? De hotels liggen verspreid over heel het dorp. Meestal bevinden ze zich vlak naast een van de talrijke kanaaltjes en grachten in Giethoorn. Sommige hotels organiseren zelf rondvaarten door het dorp. In sommige kun je een sloep of een kano huren om op eigen houtje het Hollandse Venetië te verkennen.

 2. 5

  Voordelig overnachten in een B&B

  Wie wat minder uit is op de luxe van een hotel, maar toch op een aangename en voordelige manier wil overnachten in Giethoorn en omgeving, kiest voor een B&B. Je vindt B&B's zowel in Giethoorn zelf als in de omgeving. Ook in natuurgebied Weerribben bevindt zich een B&B die schitterend gelegen is te midden van overweldigend natuurschoon.

 3. 4

  Dicht bij de natuur op een camping

  Neem je tent, camper of caravan en trek eropuit! Op een de camping krijg je helemaal het gevoel dat je deel uitmaakt van de fraaie natuur in en rond Giethoorn. Een camperplaats in Giethoorn of een plekje voor een caravan of tent vind je in de meeste gevallen nabij het water. Neem je surfplank, kano of kajak mee, want watersporters komen hier volop aan hun trekken!

 4. 3

  Talrijke faciliteiten in een vakantiepark

  In en rond Giethoorn tref je meerdere vakantieparken aan. Hier speelt het water natuurlijk een voorname rol. Zou je graag verblijven in een vakantiewoning of een luxueuze bungalow rondom Giethoorn en vlak aan het water? In de vakantieparken in de streek van Giethoorn vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Huur een bungalow, stap de deur uit en ga met een elektrische sloep het water op!

 5. 2

  Overnacht in een groepsaccommodatie

  Met een kleine of grote groep op vakantie? Giethoorn heet je welkom! Als groep kun je terecht in diverse kampeerboerderijen en vakantiehuizen voor meer dan 10 personen. Het is ook mogelijk om als groep meerdere huisjes te boeken in een vakantiepark. Een groepsaccommodatie, vaak met speeltuin en sportvoorzieningen, is buitengewoon geschikt voor schoolgroepen en jeugdverenigingen.

 6. 1

  Gezinsvakantie in een vakantiehuisje

  Met je gezin verblijven in een gezellig vakantiehuisje? Je kunt kiezen uit een ruim aanbod van vakantiehuizen voor 4 tot 8 personen. Uiteraard liggen ze vrijwel allemaal aan het water. De luxueuste vakantiehuisjes zijn voorzien van een sauna. Sommige bezitten een eigen aanlegsteiger. Bijna alle vakantiehuisjes beschikken over een terras en een tuin met tuinmeubilair.