Voor de kleine ontdekker

5 festivaltips voor kids & co

2 minuten opladen
827 x bekeken

Het is onmogelijk om je in Overijssel te vervelen. Er is genoeg te doen. Zo worden er vele jaarlijks terugkerende festivals georganiseerd waar kinderen en hun ouders de dag van hun leven hebben. De 7 coolste uitjes voor kids & co op een rijtje:

5
Voor fans van 0 tot 100: Ribs & Blues in Raalte – 19 en 20 mei 2

Terwijl pa en ma van de lekkerste bluesmuziek tijdens het open-air festival Ribs&Blues genieten, vermaken de kinderen zich bij het Kidsadventurepark. Met leuke speeltjes voor de allerkleinsten, activiteiten voor de kinderen tot 12 jaar en avontuurlijke attracties voor de jongeren. Een perfect pinksterdagje uit met de kinderen.

4
Dansen en zingen bij Wortelpop in Beerze - 2 augustus 2018

Wortelpop is een vrolijk familiefestival met theatervoorstellingen, muziekoptredens van populaire artiesten en entertainment voor de kleintjes. Kids en ouders vermaken zich prima op het grote recreatieterrein van vrijetijdspark De Beerze Bulten in Beerze. Zingen, dansen, gek doen: het kan allemaal tijdens Wortelpop.

3
Voor stripboekfans: het Kamper Stripspektakel - 18 augustus 2018

Eén dag in het jaar is Kampen het paradijs voor stripboekfans van alle leeftijden. Tijdens het Kamper Stripspektakel liggen duizenden nieuwe en oude strips, striptijdschriften en stripnaslagwerken te wachten op een nieuwe eigenaar. Ook zijn er tientallen striptekenaars aanwezig om hun albums te signeren. Een groots stripfeest voor kinderen en ouders.

2
Feest vieren tijdens Bevrijdingsfestival Enschede – 5 mei 2019

Ieder jaar wordt op het terrein van de Universiteit Twente in Enschede groots het feest van de vrijheid gevierd. Bevrijdingsdag Enschede is een gratis festival voor het hele gezin. Er zijn optredens, artiesten, dj’s en foodtrucks waar je lekkere hapjes kunt halen. De sfeer is super relaxt. Kids tot acht jaar vermaken zich in het gezellige bengelparadijs.

1
Proeven, beleven en genieten tijdens de IJsseldeltadag

Gezellig en informatief tegelijk: de IJsseldeltadag. Kids en ouders maken tijdens dit dagje uit onder meer kennis met het leven op de boerderij. Ook zijn er optredens van (kinder)koren, workshops, demonstraties, exposities en nog veel meer. De IJsseldeltadag vindt plaats op acht locaties in en rondom de polder Mastenbroek.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Ook interessant

Meer verhalen

Zoek advies!
Tip je vrienden