Doe-tips

Weekendje weg met oud & nieuw

  • 5 minuten opladen
  • 2943 x bekeken

Een gezellig weekendje weg met oud en nieuw plannen? Doen! Ga samen met je partner, familie of vrienden het nieuwe jaar inluiden in Overijssel. Kies uit de leukste oud en nieuw arrangementen in de hotels en op de vakantieparken van deze provincie. Van all inclusive tot romantische nachtjes weg, er is voor ieder wat wils.

Weekendje weg met oud en nieuw

Vier de jaarwisseling buiten de deur met één van de oud en nieuw arrangementen in Overijssel. Vaak zijn er bij de weekendjes weg vele leuke extra's inbegrepen. Zo staat Fletcher Hotels bekend om de verrassende arrangementen voor oudjaar. Bij Hotel Dinkeloord zitten, naast je comfortabele overnachting, ook het welkomstdrankje, ontbijt en feestelijke 3-gangen à la carte diner bij het arrangement in. Bij Hotel-Restaurant De Grote Zwaan geniet je tijdens de jaarwisseling van heerlijke bubbels en oliebollen. Op nieuwjaarsdag maak je een frisse wandeling door de omgeving van De Lutte.

Ook het luxe hotel De Broeierd aan de rand van Enschede is ideaal voor een weekendje weg. Met oud en nieuw profiteer je van uitgebreide ontbijtjes en diners. Daarnaast leent de omgeving zich uitstekend voor een nieuwjaarswandeling met de natuur van het Carillonveld en Kristalbad om de hoek. Wil je ultiem ontspannen in de natuur? Dan is Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug perfect. Nabij het gelijknamige nationale park tref je een luxe villa waar je kunt kiezen voor een uitgebreid oud en nieuw arrangement. Maak o.a. een winterse wandeling en een treinrit over het Leemspoor.

Oud en nieuw in Deventer
Oud en nieuw in Deventer

Vier je oud en nieuw als gezin met kinderen? Ook dan zit je goed in Overijssel. Bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen geniet je meerdere dagen van spectaculaire attracties, een subtropisch waterpark en een unieke accommodatie. En wat is er nou leuker dan een weekendje weg naar Giethoorn? Verblijf in een heuse watervilla op Vakantiepark Giethoorn, ideaal om te varen door Nationaal Park Weerribben-Wieden. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over de boodschappen: het ontbijt, diner, brunch en gourmet zijn inbegrepen.

Ontspannen nachtje weg met oud en nieuw

oliebollen oud en nieuw
oliebollen oud en nieuw

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je in alle rust oud en nieuw wil vieren. Dat kan tijdens een nachtje weg op bijvoorbeeld een vakantiepark in Overijssel. Je vindt er tal van groene en rustige accommodaties waar je ontspannen het nieuwe jaar ingaat. Neem eens een kijkje bij Vakantiepark Sallandshoeve. Hier relax je met je gezin en vrienden tijdens de jaarwisseling. Ook fijn: je huisdier is welkom in de bungalows. In de omgeving van Vakantiepark Sallandshoeve vind je de Holterberg en de Sallandse Heuvelrug. Op nieuwjaarsdag is het dan tijd voor een nieuwjaarsduik in het verwarmde zwembad!

Ook op Buitencentrum Hessenheem ben je gegarandeerd van een rustig nachtje weg (met huisdieren). Je begeeft je hier letterlijk in de natuur van Overijssel. Hierbij een greep uit de rustige vakantieparken tijdens oud en nieuw:


Romantisch oud en nieuw arrangement

Ook in Overijssel zijn tal van romantische oud en nieuw arrangementen te boeken. Ga dus samen met je partner het nieuwe jaar inluiden. Een nachtje weg bij het Van der Valk Theaterhotel Almelo staat in het teken van culinaire hoogstandjes en gezelligheid. Hier beleef je oud en nieuw onder het genot van een glas bubbels, bij het ontbijt én 4-gangen diner. Bij Van der Valk Hotel Zwolle kies je ook voor een romantisch weekendje weg. Verblijf in een royale hotelkamer met gratis gebruik van de ontspannen wellness. Bovendien zitten ook hierbij een ontbijtbuffet en feestelijk 4-gangen diner inbegrepen.

Oud en nieuw arrangement bij Van der Valk Zwolle
Oud en nieuw arrangement bij Van der Valk Zwolle

All inclusive arrangement voor oudjaar

Bij een all inclusive arrangement met oud en nieuw hoef je je nergens zorgen over te maken. Eten, drankjes en diverse faciliteiten zijn inbegrepen tijdens je weekendje weg. Preston Palace in Almelo is een uitstekend voorbeeld van een uitgebreid all inclusive concept. Bovenop het eten en drinken, heb je toegang tot het subtropisch zwemparadijs, de indoor kermis, de bowlingbaan en de bioscoop. Vervelen met oud en nieuw is hier zeker geen optie, er is genoeg te beleven voor het hele gezin! Hetzelfde geldt voor diverse Fletcher Hotels in Overijssel. De volgende hotels hebben een all inclusive arrangement voor oudejaarsavond:


Oudejaarsavond in Overijssel: tips!

Oudejaarsavond in Overijssel
Oudejaarsavond in Overijssel

Voor een gezellig oud en nieuw is er voor ieder wat wils in Overijssel. Kijk bijvoorbeeld eens naar de diverse feesten die in andere jaren worden georganiseerd in Zwolle, Enschede en Deventer. Of aanschouw een spectaculaire vuurwerkshow. Houdt hierbij de evenementenkalender goed in de gaten! Daarnaast is het ook leuk om nieuwjaar te vieren met familie en vrienden. Plan een NYE dinner of ga samen oliebollen bakken. Kun je niet wachten tot het middernacht is? De tijd vliegt wanneer je spelletjes doet met z’n allen. Wij wensen je alvast een gezellige oud en nieuw!