Doe-tips

Stoer: Outdoorruns in Overijssel

2 minuten opladen
2495 x bekeken

Ben je sportief, een teamspeler en niet bang om vies te worden? Een bikkel die zichzelf én anderen over obstakels en dode punten heen helpt en door de modder sleurt? Dan zijn deze 13 outdoorruns in Overijssel op je lijf geschreven. Fun voor doorzetters!

8
IJsselloop Deventer – 19 april 2020

Een hardloopevenement voor jong en oud langs en óver de IJssel. Start en finish in de sfeervolle Hanzestad Deventer.

De IJsselloop is meer dan een hardloopwedstrijd. Eén keer per jaar wordt de stad omgetoverd in een sportief evenement voor jong en oud. Ook dit jaar is het weer een feestelijk stadsevenement, voor alle deelnemers én bezoekers.

Foto: Rob Voss

meer informatie
7
Triathlon Holten – 19 en 20 juni 2020

Internationale triathlon in en rond Holten. Professionals en recreanten zwemmen in de Domelaar, fietsen op en rond de Holterberg en lopen door een sfeervol Holten.

meer informatie
6
Farmstacle Run Heino – 28 juni 2020

Een obstacle run van 8,5 of 13,5 kilometer voor ‘boeren en boerinnen’. Het parcours gaat onder meer door weilanden, modderpoelen en hooizolders.

meer informatie
5
Vechtdaltrail Ommen – 4 juli 2020

Tijdens de Vechtdaltrail ren je over onverharde paden, zandgronden en bospaden in het dal van de Overijsselse Vecht. Je kunt kiezen uit 20, 35 en 50 kilometer.

meer informatie
4
Tot de nek in de drek Vriezenveen – 4 juli 2020

De naam zegt al genoeg: tijdens deze obstacle run kom je veel modder en drek tegen. En natuurlijk de nodig obstakels om de mud run zo uitdagend mogelijk te maken.

meer informatie
3
Obstacle Run Staphorst – 22 juli 2020

De obstacle run van Staphorst volgt een acht kilometer lang modderig parcours vol hindernissen door de straten van Staphorst.

meer informatie
2
YU MAN RACE - 6 september juni 2020

Yu Man Race is dé nieuwste obstacle run van Nederland! Het is dé next-level versie van de bekendste obstacle run in Hellendoorn; de strongmanrun en de strongsisterrun.

meer informatie
1
Mountainbike Mania Hellendoorn – 17 oktober 2020

Een stoere nightbiketoertocht door de omgeving van Hellendoorn. Je kunt 15, 30 of 45 kilometer mountainbiken in het donker. Vanaf 18 jaar.

meer informatie

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Ook interessant

Meer verhalen

Zoek advies!
Tip je vrienden