Doe-tips

Strong Man & Sister Run: lekker door de modder

3 minuten opladen
982 x bekeken

Voor je lol door de modder kruipen en over obstakels heen klauteren. Obstacle runs zijn dé trend van dit moment. Deze uitdagende sport is niet alleen goed voor je conditie, het is ook nog eens een geweldige ervaring. In het Overijsselse Hellendoorn maken ze er echt een feest van, bij de Strong Man en Strong Sister Run.

Sportief festival: Strong Sister Run

Girls only: de Strong Sister Run is alleen bestemd voor stoere meiden en vrouwen. Deze run is zeven kilometer lang afzien én lol maken met de andere meiden. Eindtijd is niet belangrijk, een flinke dosis doorzettingsvermogen, saamhorigheid en een vrolijk humeur des te meer. Want meedoen aan deze fun run is zwaar, maar vooral heel erg leuk. Na de modderbaden en hindernissen is het feest nog lang niet afgelopen. De Strong Sister Run is namelijk een sportief evenement en festival in één. Het motto van deze fun run in Hellendoorn: ‘Mud, love & hippinez’.

Moddervette actie
Moddervette actie

Details Strong Sister Run

De Strong Sister Run vindt op zaterdag 31 augustus 2019 plaats. Locatie: tussen Nijverdal en Hellendoorn. Het parcours van Strong Sister Run is zeven kilometer lang. Je rent door bossen, weilanden, modderpoelen en over een paar flinke heuvels. Onderweg moet je 21 obstakels overwinnen. Dit doe je niet alleen, sisters helpen elkaar. Via de website schrijf je je – samen met je vriendin(nen) of zus(sen) - in voor dit vrolijke modderfeest.

Voor echte mannen: Strong Man Run

Meer dan twintig kilometer lang, voorzien van zo’n veertig obstakels. Alleen mannen én vrouwen met een beregoed uithoudingsvermogen en super soepele spieren halen de eindstreep van de Strong Man Run. Een echte uitdaging dus. Velen doen mee om een nieuw persoonlijk record of zelfs een podiumplaats te halen. Maar je kunt ook gewoon voor je plezier meedoen. Samen met de andere deelnemers is het halen van de eindstreep een hele overwinning. Als beloning voor je afzien krijg je de felbegeerde Strong Man Run medaille.

Details Strong Man Run

De Strong Man Run vindt op zondag 1 september 2019 plaats. Start en finish zijn in Nijverdal. De 21 kilometer lange run gaat dwars door de natuur in de omgeving van Hellendoorn. Je staat oog in oog met modderpoelen, bossen, water, heuvels en dalen. Onderweg kom je veertig spectaculaire obstakels tegen, waarbij je de ene keer kracht, de andere keer techniek maar altijd conditie nodig hebt. En soms de helpende hand van andere deelnemers. Zie je deze uitdaging zitten? Schrijf je dan via de website in.

TIP!

Op zoek naar meer sportieve uitdagingen? Check dan het overzicht met de meeste spectaculaire evenementen in Overijssel.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden
Ook interessant

Meer verhalen

Zoek advies!