Camping in Overijssel

Camping Overijssel

Campings in Overijssel zijn nog puur en landelijk. Dichtbij die mooie bossen, de landerijen en al die gezellige dorpjes. De gastvrijheid van de bewoners in Overijssel is groot en ook dat is op de camping zeker te merken. Het Vechtdal in Overijssel staat al bekend als kampeergebied, maar Overijssel heeft meer te bieden op het gebied van campings. Kamperen doe je in Overijssel!

Wat hebben Overijsselse campings je te bieden?

Campings zijn er te kust en te keur. Van bruisende campings, gelegen bij attractieparken en dus altijd volop in beweging, tot rustige kleine campings die midden in de natuur gelegen zijn. In Overijssel kun je voor elk soort kampeervakantie een camping vinden. kijk rustig rond en mooiste wat Overijssel jouw op kampeergebied te bieden heeft. Ontdek Nationale Parken, doe actief met fiets- of wandelvakanties, maar bovenal geniet op een camping in Overijssel.

Camping & Kinderen

Campings en kinderen gaan hand in hand zeker in Overijssel. Overnachten op een camping bij een pretpark is voor de kinderen natuurlijk een feest. Maar ook andere campings bieden vermaak aan, waardoor jouw kinderen zich niet zullen vervelen. Wat dacht je van heerlijke zwembaden of speeltuinen! Tijdens vakantie perioden worden er veel animatiedagen georganiseerd voor kinderen op de Overijsselse campings en hoeven ze zich dus geen moment te vervelen.

Natuurcampings

Als je liever de rust opzoekt, is een natuurcamping een slimme keuze. Er valt zoveel te genieten in de mooie natuur van Overijssel. Op een natuurcamping hoef je er niet eens ver voor te gaan, je zit er immers midden in! Word wakker van het heerlijke gekwetter van vogeltjes en eet jouw ontbijt onder het toeziend oog van moeder natuur! Kampeer midden in het grootste aaneengesloten moerasgebied van Noord-Europa of geniet van de uitgestrekte bosgebieden. De Overijsselse campings bieden het allemaal.

 1. Sprookjescamping De Vechtstreek

  Sprookjescamping De Vechtstreek

  Adres
  Grote Beltenweg 17, 7794RA Rheeze

  De kindercamping in Overijssel voor kinderen t/m 10 jaar waar sprookjes tot leven komen. Een vijf sterrencamping met uitgebreid recreatieprogramma en overdekt zwembad.

 2. De Huttert

  De Huttert

  Adres
  Nieuwe Twentseweg 3, 8105SE Luttenberg

  Recreatiebedrijf De Huttert is hét adres voor een heerlijke vakantie. Midden in de prachtige landelijke streek Salland in Overijssel hebben (of halen!) wij alles in huis voor een uniek verblijf.

 3. Camping de Molenwaard

  Camping de Molenwaard

  Adres
  Van Nahuysweg 151, 8061EZ Hasselt

  De jachthaven beschikt over een kleine camping, waar naast tenten en caravans ook campers mogen staan. Op de camping staan ook twee trekkershutten.

 4. Vakantiepark Sallandshoeve

  Vakantiepark Sallandshoeve

  Adres
  Holterweg 85, 8112AE Nieuw Heeten

  Gezellig vakantiepark aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Compleet met voorziening voor binnen/buitenrecreatie. Bij uitstek geschikt

 5. Familiepark De Vechtvallei

  Familiepark De Vechtvallei

  Adres
  Rheezerweg 76, 7795DA Diffelen

  Het coulisse landschap van het Vechtdal heeft prachtige wandel en fietsroutes. Op het groene park kun je heerlijk kamperen en er staan diverse chalets en bungalows waar je een fijne vakantie in kan doorbrengen.

 6. Hoeve Montigny

  Hoeve Montigny

  Adres
  Kanaaldijk 5, 8355VH Giethoorn

  Op de goed uitgeruste camping zijn 35 ruime kampeerplaatsen en verharde camperplaatsen. Het geheel is voorzien van een mooie grasmat en

 7. Camping de Borkeld

  Camping de Borkeld

  Adres
  Winterkamperweg 30, 7475 SJ Markelo

  Camping de Borkeld is een rustige gezinscamping, uniek gelegen in het natuurgebied de Borkeld. De sfeer op het terrein kan worden gekenmerkt als gezellig en ontspannen.

 8. Resort de Arendshorst

  Resort de Arendshorst

  Adres
  Arendshorsterweg 3a, 7731RC Ommen

  Resort de Arendshorst is gelegen op een toplocatie direct aan de Vecht te Ommen en beschikt over ruime kampeerplaatsen voor tent, caravan, vouwwagen of camper en comfortabele bungalows direct aan het water.

 9. Camping De Kleine Belties

  Camping De Kleine Belties

  Adres
  Rheezerweg 79, 7771TD Hardenberg

  Vakantiepark De Kleine Belties is een gezellig familiepark met een christelijke identiteit en een unieke sfeer. In de omgeving zijn veel mooie fiets- en wandelpaden.

 10. Camping de Wilgenhof

  Camping de Wilgenhof

  Adres
  Wetering West 39, 8363TL Wetering

  Camping de Wilgenhof ligt aan het water, en is gelegen tussen het natuurpark de Weerribben en Wieden. De camping is kleinschalig en