Camping in Overijssel

Camping Overijssel

Campings in Overijssel zijn nog puur en landelijk. Dichtbij die mooie bossen, de landerijen en al die gezellige dorpjes. De gastvrijheid van de bewoners in Overijssel is groot en ook dat is op de camping zeker te merken. Het Vechtdal in Overijssel staat al bekend als kampeergebied, maar Overijssel heeft meer te bieden op het gebied van campings. Kamperen doe je in Overijssel!

Wat hebben Overijsselse campings je te bieden?

Campings zijn er te kust en te keur. Van bruisende campings, gelegen bij attractieparken en dus altijd volop in beweging, tot rustige kleine campings die midden in de natuur gelegen zijn. In Overijssel kun je voor elk soort kampeervakantie een camping vinden. kijk rustig rond en mooiste wat Overijssel jouw op kampeergebied te bieden heeft. Ontdek Nationale Parken, doe actief met fiets- of wandelvakanties, maar bovenal geniet op een camping in Overijssel.

Camping & Kinderen

Campings en kinderen gaan hand in hand zeker in Overijssel. Overnachten op een camping bij een pretpark is voor de kinderen natuurlijk een feest. Maar ook andere campings bieden vermaak aan, waardoor jouw kinderen zich niet zullen vervelen. Wat dacht je van heerlijke zwembaden of speeltuinen! Tijdens vakantie perioden worden er veel animatiedagen georganiseerd voor kinderen op de Overijsselse campings en hoeven ze zich dus geen moment te vervelen.

Natuurcampings

Als je liever de rust opzoekt, is een natuurcamping een slimme keuze. Er valt zoveel te genieten in de mooie natuur van Overijssel. Op een natuurcamping hoef je er niet eens ver voor te gaan, je zit er immers midden in! Word wakker van het heerlijke gekwetter van vogeltjes en eet jouw ontbijt onder het toeziend oog van moeder natuur! Kampeer midden in het grootste aaneengesloten moerasgebied van Noord-Europa of geniet van de uitgestrekte bosgebieden. De Overijsselse campings bieden het allemaal.

 1. Vakantiepark De Lourenshoeve

  Vakantiepark De Lourenshoeve

  Adres
  Flierdijk 1, 7683RA Den Ham

  Dit rustig gelegen en kleinschalige vakantiepark ligt in het fraaie groene landschap van Twente, op de grens met Salland. De ligging van het park is niet alleen mooi, maar ook bijzonder gunstig.

 2. Jachthaven en Camping Roggebotsluis

  Jachthaven en Camping Roggebotsluis

  Adres
  Reeveweg 1, 8265PR Kampen

  Ruimte, rust en natuur zijn de kenmerken van camping Roggebotsluis. De camping heeft 200 jaarplaatsen, 35 toeristische- en seizoensplaatsen, verharde camperplaatsen met servicepunt en een trekkersveld voor tenten.

 3. Sprookjescamping De Vechtstreek

  Sprookjescamping De Vechtstreek

  Adres
  Grote Beltenweg 17, 7794RA Rheeze

  De kindercamping in Overijssel voor kinderen t/m 10 jaar waar sprookjes tot leven komen. Een vijf sterrencamping met uitgebreid recreatieprogramma en overdekt zwembad.

 4. Landhoeve Zwieseborg

  Landhoeve Zwieseborg

  Adres
  Hardenbergerweg 23, 7778HP Loozen

  In het glooiende landschap van het Overijsselse Vechtdal ligt de camping van Landhoeve Zwieseborg. Kleinschalig, maar wel met fijne royale kampeerplaatsen en van alle gemakken voorzien.

 5. Recreatiecentrum De Kluft

  Recreatiecentrum De Kluft

  Adres
  Hoogeweg 26, 8376EM Ossenzijl

  Ervaar de Weerribben bij Recreatiecentrum De Kluft. Wij beschikken over een camping met jachthaven, hotel, restaurant, trekkershutten, Weerribbenlodges en een groepsaccommodatie. Ook bieden wij tal van mogelijkheden om Nationaal Park Weerribben-Wieden te verkennen. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van kano’s, fluisterboten, fietsen en prachtig nieuwe sloepen.

 6. Resort de Arendshorst

  Resort de Arendshorst

  Adres
  Arendshorsterweg 3a, 7731RC Ommen

  Resort de Arendshorst is gelegen op een toplocatie direct aan de Vecht te Ommen en beschikt over ruime kampeerplaatsen voor tent, caravan, vouwwagen of camper en comfortabele bungalows direct aan het water.

 7. Hoeve Montigny

  Hoeve Montigny

  Adres
  Kanaaldijk 5, 8355VH Giethoorn

  Op de goed uitgeruste camping zijn 35 ruime kampeerplaatsen en verharde camperplaatsen. Het geheel is voorzien van een mooie grasmat en

 8. Camping Anna`s Hoeve

  Camping Anna`s Hoeve

  Adres
  Steenoever 1, 7731PW Ommen

  Camping Anna's Hoeve is gelegen aan de Overijsselse Vecht en grenst direct aan het Laarbos. Je kampeert midden in de natuur en toch ben je in 10 minuten in het gezellige centrum van het Hanzestadje Ommen.

 9. Camping Bungalowpark De Papillon

  Camping Bungalowpark De Papillon

  Adres
  Kanaalweg 30, 7591NH Denekamp

  Het park heeft 400 kampeerplaatsen en 23 bungalows met veel privacy. De Papillon houdt rekening met de wensen van de allerkleinsten tot en met opa en oma. Een gezinscamping is er voor alle leeftijden.

 10. Camperresort Bodelaeke

  Camperresort Bodelaeke

  Adres
  Jonenweg 5, 8355CN Giethoorn

  Welkom bij Camperresort Bodelaeke, Deze luxe camperplaats ligt op een unieke plek in Giethoorn met prachtig uitzicht over natuurmonument