Groepsaccommodaties Overijssel

Groepsaccommodatie in Overijssel

Een groepsaccommodatie in Overijssel is ideaal als je er met een groot gezelschap tussen uit wilt. Een weekend weg en met z'n allen wandelen, fietsen en genieten van al het moois dat de groene omgeving te bieden heeft. Lange boswandelingen en onderweg lekker picknicken of proeven van de smaken die de streek te bieden heeft. Het is allemaal mogelijk met een Overijsselse groepsaccommodatie.

In Overijssel vind je verschillende soorten groepsaccommodaties. Voor ieder budget en elk gezelschap is er een passende accommodatie beschikbaar. Kies voor een historische boerderij, groepsherberg of een monumentaal klooster en verblijf met z'n allen in een sfeervolle groepsaccommodatie. De kinderen kunnen bij de verschillende accommodaties uitstekend spelen in de tuin of de buitenruimte. Eten doe je gezamenlijk aan een grote tafel. Een weekend of midweek met de hele familie of vriendengroep bij elkaar is een onvergetelijke ervaring. Denk ook eens aan een reünie, voor elke gelegenheid is er wel een groepsaccommodatie beschikbaar.

Elk seizoen anders

Het landschap in Overijssel is ieder seizoen anders en er is altijd wel iets leuks te doen of te beleven. De provincie heet je van harte welkom.

 1. B&B Hoeve de Haar Boerderijlogies

  B&B Hoeve de Haar Boerderijlogies

  Adres
  Grote Looweg 4, 7495TL Delden

  Bed en Breakfast Hoeve de Haar ligt midden in het mooie Twente, op het prachtige landgoed Twickel. Hoeve de Haar is een officiële gemeentelijke trouwlocatie.

 2. Het Klooster van Dalfsen

  Het Klooster van Dalfsen

  Adres
  Oosterstraat 8, 7721CL Dalfsen

  Overnachten in een voormalig nonnenklooster en ontbijten in de authentieke kapel. Proef de bijzondere sfeer van Het Klooster van Dalfsen in het bruisende Vechtdal.

 3. Groepsaccommodatie Emsland

  Groepsaccommodatie Emsland

  Adres
  Emslandweg 17, 7731RP Ommen

  Ruim 10 jaar heten wij onze gasten van harte welkom in onze groepsaccommodatie. Het complex is gebouwd in de mooie omgeving van Ommen aan de rand van het bos.

 4. Villapark Eureka

  Villapark Eureka

  Adres
  Beldhuismolenweg 8, 7562PC Deurningen

  Het meest luxe 5***** Villapark van Twente. U wordt van harte welkom geheten op het eeuwenoude familielandgoed. Hier kunt u volop genieten van de rust en natuur.

 5. Fox Lodges

  Fox Lodges

  Adres
  Johanninksweg 78, 7591NR Denekamp

  Luxe Lodges tot 12 personen. Een heerlijk ruime vakantiewoning in een unieke omgeving. Kom genieten van al het moois dat Twente te bieden heeft, met de royale lodges als de perfecte thuishaven.

 6. Summercamp Heino

  Summercamp Heino

  Adres
  Schaarshoekweg 1, 8131RW Wijhe

  In Heino, vlakbij Zwolle vindt u het grootste en leukste Summercamp van Nederland. Het 16 ha. grote terrein bevindt zich in een bosrijke

 7. Vakantiepark Giethoorn

  Vakantiepark Giethoorn

  Adres
  Binnenpad 49, 8355BR Giethoorn

  Kom op vakantie bij Vakantiepark Giethoorn. Geniet van de rust in een van de luxe waterlodges alle gelegen aan het water inclusief gratis gebruik elektrische sloep!

 8. De Zwaluwhof

  De Zwaluwhof

  Adres
  Zwarteweg 7a, 7722LA Dalfsen

  Ruimte, luxe en comfort te midden van een natuurgebied en vijf landgoederen, op 5 km afstand van Zwolle, ligt deze sfeervolle accommodatie met een schitterend weids uitzicht over de landerijen.

 9. Familiepark De Vechtvallei

  Familiepark De Vechtvallei

  Adres
  Rheezerweg 76, 7795DA Diffelen

  Het coulisse landschap van het Vechtdal heeft prachtige wandel en fietsroutes. Op het groene park kun je heerlijk kamperen en er staan diverse chalets en bungalows waar je een fijne vakantie in kan doorbrengen.

 10. Groepsaccommodatie De Markestee

  Groepsaccommodatie De Markestee

  Adres
  Markeweg 132, 8398GS Blesdijke

  Luxe groepsaccommodatie De Markestee Midden tussen de natuurgebieden op de grens van Friesland en Overijssel ligt De Markestee, een

 11. Hoeve Montigny

  Hoeve Montigny

  Adres
  Kanaaldijk 5, 8355VH Giethoorn

  Op de goed uitgeruste camping zijn 35 ruime kampeerplaatsen en verharde camperplaatsen. Het geheel is voorzien van een mooie grasmat en

 12. SVR Camping Familie Veurink

  SVR Camping Familie Veurink

  Adres
  Rheezerweg 50, 7794RH Hardenberg

  Kamperen bij de boer bij de familie Veurink. De boeren mini camping is gelegen in Rheeze / Hardenberg in Overijssel.