Hotel in Overijssel

Hotel Overijssel

Geniet van luxe in één van de hotels in Overijssel.Ga er heerlijk een paar dagen tussenuit en geniet onbezorgd van een uniek stukje Nederland. En trek je na een dag vol avonturen terug in je hotelkamer in één van de historische stadsharten. Om te genieten van een warm bad of jezelf op te laden voor een nieuwe dag.

Overijssel, beleef het

Vanuit je hotel vertrek na het heerlijke ontbijt om te genieten van de rust en de natuur die Overijssel te bieden heeft. Met uitgebreide mogelijkheden tot wandelen en fietsen in bij voorbeeld het Vechtdal Overijssel. Behalve ongerepte natuur vind je hier gezellige stadjes en dorpjes waar je even heerlijk tot rust kunt komen op één van de vele terrasjes. Ook voor een dagje winkelen tussendoor heb je in Overijssel voldoende mogelijkheden. Een hotel is dan een ideale uitvalsbasis na een lange fiets-, wandel- of winkeldag.

Kies een leuk hotel in Overijssel uit voor een weekend weg of voor een Midweek. Zo zijn er kleine gezellige hotelletjes, maar ook voor de wat luxere hotels kun je in Overijssel prima terecht. Je vindt hierboven een uitgebreid overzicht van hotels in Overijssel. 's Avonds kun je genieten van een heerlijk diner bij één van de vele Overijsselse restaurants.

Lekker weg in eigen land

Overijssel is de ideale provincie voor een vakantie in eigen land. Met zeer veel mogelijkheden om er met het hele gezin op uit te gaan. Overijssel is misschien nog wel een uniek stukje vergeten Nederland voor een heerlijke ontspannen vakantie of weekend weg. Beleef Overijssel vanuit één van de hotels, Overijssel is dichtbij en gastvrij.

 1. Hotel Twents Gastenhoes.

  Hotel Twents Gastenhoes. ***

  Adres
  Molenstraat 22, 7631AZ Ootmarsum

  Het hotel beschikt over een ruime, gezellige lounge. De lounge leent zich bij uitstek om 's avonds comfortabel en rustig na te genieten van een geslaagde vakantiedag.

 2. Hotel Van Der Maas

  Hotel Van Der Maas ***

  Adres
  Grotestraat 7, 7631BT Ootmarsum

  Het hotel ligt in het landelijke Ootmarsum, in het hart van een van de mooiste landschappen in Twente, en is een waar paradijs voor fietsers, wandelaars en kunstliefhebbers.

 3. Hotel Gaia

  Hotel Gaia

  Adres
  Schapenzandweg 3, 7431PZ Diepenveen

  Echt uitrusten midden in de natuur...... Hotel Gaia betoverd de nacht met prachtige kamers vol beleving. Je slaapt in hogere sferen. In Egyptische, bijvoorbeeld.

 4. Hotel de Schout

  Hotel de Schout ****

  Adres
  Burgemeester Hoogklimmerstraat 2, 7591ET Denekamp

  Het hotel heeft een unieke ligging in Twente. Het is gelegen in hartje Denekamp met zijn bosrijke omgeving. Proef de rust van het Twentse land en maak kennis met de gastvrijheid en persoonlijke aandacht die in Twente tot traditie verheven zijn.

 5. Hotel Restaurant Hof van Twente

  Hotel Restaurant Hof van Twente ***

  Adres
  Goorsestraat 25, 7496AB Hengevelde

  Hotel Restaurant Hof van Twente staat van oudsher synoniem voor hartelijk gastheerschap in een gezellig familiehotel. Twentse gastvrijheid en jezelf zijn, zijn hier vanzelfsprekend.

 6. De Swarte Ruijter

  De Swarte Ruijter ****

  Adres
  Holterbergweg 7, 7451JL Holten

  Middenin de bossen, op slenterafstand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, ligt restaurant en hotel De Swarte Ruijter. Deze rietgedekte villa uit de jaren dertig van de vorige eeuw geldt als één van de mooiste plekjes op de Holterberg.

 7. Hotel Brasserie De Pergola

  Hotel Brasserie De Pergola

  Adres
  Hylkemaweg 7, 8355CW Giethoorn

  Direct bij de algemene parkeerplaats instappen in een rondvaartboot of huurbootje voor een prachtige tocht door het waterrijke gebied? Bij

 8. Horsetellerie Rheezerveen

  Horsetellerie Rheezerveen

  Adres
  Ommerweg 11, 7797RD Hardenberg

  Rust, ruimte en natuur is te vinden bij Horsetellerie. Een kleinschalig vakantiepark, met vakantiehuizen tot 8 personen en hotelkamers.

 9. Het Rietershuijs

  Het Rietershuijs

  Adres
  Kalenbergerpad 7, 8377HL Kalenberg

  Prachtige locatie midden in de Weerribben, de ideale start om een mooie tocht of route te beginnen.U kunt bij ons terecht voor luxe en comfortabele sloepen, fiets- en kanoverhuur of een overnachting in alle rust en vrijheid.

 10. Hampshire Hotel De Broeierd

  Hampshire Hotel De Broeierd ****

  Adres
  Hengelosestraat 725, 7521PA Enschede

  Dit in authentieke Saksische stijl gebouwde hotel is gelegen in een landelijke omgeving. Hier kun je overnachten in de sfeer van vroeger. Een ideale omgeving voor zakelijke bijeenkomsten of om een heerlijk lang weekend te ontspannen.

 11. Resort Bad Boekelo

  Resort Bad Boekelo ****

  Adres
  Oude Deldenerweg 203, 7548 PM Boekelo

  Te midden van het Twentse coulisselandschap, op steenworp afstand van Enschede ligt het gastvrije Resort Bad Boekelo, met al haar faciliteiten één van de meest complete hotels van Nederland.