Hotel in Overijssel

Hotel Overijssel

Geniet van luxe in één van de hotels in Overijssel.Ga er heerlijk een paar dagen tussenuit en geniet onbezorgd van een uniek stukje Nederland. En trek je na een dag vol avonturen terug in je hotelkamer in één van de historische stadsharten. Om te genieten van een warm bad of jezelf op te laden voor een nieuwe dag.

Overijssel, beleef het

Vanuit je hotel vertrek na het heerlijke ontbijt om te genieten van de rust en de natuur die Overijssel te bieden heeft. Met uitgebreide mogelijkheden tot wandelen en fietsen in bij voorbeeld het Vechtdal Overijssel. Behalve ongerepte natuur vind je hier gezellige stadjes en dorpjes waar je even heerlijk tot rust kunt komen op één van de vele terrasjes. Ook voor een dagje winkelen tussendoor heb je in Overijssel voldoende mogelijkheden. Een hotel is dan een ideale uitvalsbasis na een lange fiets-, wandel- of winkeldag.

Kies een leuk hotel in Overijssel uit voor een weekend weg of voor een Midweek. Zo zijn er kleine gezellige hotelletjes, maar ook voor de wat luxere hotels kun je in Overijssel prima terecht. Je vindt hierboven een uitgebreid overzicht van hotels in Overijssel. 's Avonds kun je genieten van een heerlijk diner bij één van de vele Overijsselse restaurants.

Lekker weg in eigen land

Overijssel is de ideale provincie voor een vakantie in eigen land. Met zeer veel mogelijkheden om er met het hele gezin op uit te gaan. Overijssel is misschien nog wel een uniek stukje vergeten Nederland voor een heerlijke ontspannen vakantie of weekend weg. Beleef Overijssel vanuit één van de hotels, Overijssel is dichtbij en gastvrij.

 1. Horsetellerie Rheezerveen

  Horsetellerie Rheezerveen

  Adres
  Ommerweg 11, 7797RD Hardenberg

  Rust, ruimte en natuur is te vinden bij Horsetellerie. Een kleinschalig vakantiepark, met vakantiehuizen tot 8 personen en hotelkamers.

 2. Landhoeve Zwieseborg

  Landhoeve Zwieseborg

  Adres
  Hardenbergerweg 23, 7778HP Loozen

  In het glooiende landschap van het Overijsselse Vechtdal ligt de camping van Landhoeve Zwieseborg. Kleinschalig, maar wel met fijne royale kampeerplaatsen en van alle gemakken voorzien.

 3. De Librije

  De Librije

  Adres
  Spinhuisplein 1, 8011 ZZ Zwolle

  Restaurant De Librije staat voor volop genieten met bijzondere gerechten, bijpassende wijnen in een sfeervolle ambiance.

 4. Landgoed de Uitkijk

  Landgoed de Uitkijk ****

  Adres
  Hellendoornsebergweg 8, 7447PA Hellendoorn

  Het hotel ligt aan de rand van de Sallandse Heuvelrug en midden op de Hellendoornseberg. Deze fantastische ligging en het prachtige vergezicht (De Uitkijk) maken een bezoek aan het hotel meer dan de moeite waard.

 5. Hoog Holten

  Hoog Holten ****

  Adres
  Forthaarsweg 7, 7451JS Holten

  Verscholen in de bossen van natuurgebied De Sallandse Heuvelrug, ligt Restaurant & Hotel Hoog Holten. Ver weg van de dagelijkse drukte en toch goed bereikbaar met auto of trein: hier is het heerlijk genieten van de uitstekende keuken (lid van de Jeunes Restaurateurs d’Europe) en onze veelgeprezen gastvrijheid.

 6. Hampshire City

  Hampshire City ****

  Adres
  B.P. Hofstedestraat 50, 7551DG Hengelo

  De locatie van het hotel is perfect: in het hart van Hengelo, naast het theater en dicht bij het station. Het Hotel heeft een eigen bar en restaurant.

 7. Hotel Twents Gastenhoes.

  Hotel Twents Gastenhoes. ***

  Adres
  Molenstraat 22, 7631AZ Ootmarsum

  Het hotel beschikt over een ruime, gezellige lounge. De lounge leent zich bij uitstek om 's avonds comfortabel en rustig na te genieten van een geslaagde vakantiedag.

 8. Hampshire Hotel De Broeierd

  Hampshire Hotel De Broeierd ****

  Adres
  Hengelosestraat 725, 7521PA Enschede

  Dit in authentieke Saksische stijl gebouwde hotel is gelegen in een landelijke omgeving. Hier kun je overnachten in de sfeer van vroeger. Een ideale omgeving voor zakelijke bijeenkomsten of om een heerlijk lang weekend te ontspannen.

 9. Hotel Waanders

  Hotel Waanders

  Adres
  Rijksweg 12, 7951DH Staphorst

  Staphorst en Waanders zijn al meer dan een eeuw aan elkaar verbonden. Gelegen op een centrale locatie aan voormalige hoofdweg ‘de Diek’ in Staphorst is het een plek waar zowel toeristen als zakelijke gasten zich thuis voelen.

 10. VillaVélo

  VillaVélo

  Adres
  Molenstraat 22, 7631AZ Ootmarsum

  Villavélo Twente is een hotel dat zich volledig richt op de sportieve fietser met alle daarbij horende faciliteiten.