Erve Look

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Beleef het Sallandse leven in deze volledig en sfeervol ingerichte vakantiewoning vlakbij het dorp Holten. Of u nu thuis lekker voor de houtkachel wilt zitten, of buiten zelf uw eitjes wilt rapen; het is hier mogelijk! Voor ieder wat wils.

“Erve Look” biedt vele mogelijkheden voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Zo is de Holterberg (onderdeel van de Sallandse Heuvelrug) op korte afstand gelegen. In de Holterberg als ook door coulissenlandschap rondom Holten is het prachtig fietsen en wandelen.
Voor gezinnen met kinderen is er een ruime eigen tuin, welke bij de vakantiewoning hoort, en in de nabije omgeving volop vertier.
Maar ook een actieve vakantie behoort tot de mogelijkheden!

Vakantiewoning / plattelandskamers Erve Look is volledig ingericht en geschikt voor 5 tot 6 personen.

De ruimte en rust van het Sallandse coulisselandschap, de ruime, vrijstaande vakantiewoning met veranda en onze gastvrijheid zorgen voor een onvergetelijk verblijf!

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
  • checkmark Handdoeken aanwezig
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toerisme Rijssen-Holten.
Zoek advies!