De Imme

De Imme: sterrenwacht, yogastudio, groepsaccommodatie en bed&breakfast in het hart van de Weerribben.

Op een idyllische locatie in het centrale hart van de Weerribben vindt u De Imme, geschikt voor huishoudens van één tot acht personen. Het is dé plek voor mensen die houden van natuur, stilte, donkere nachten, sterren en planeten. Op het terrein bevinden zich ook een yogastudio en een sterrenwacht.

De accommodatie is in 1997 gebouwd als woonhuis. Deze sfeer proef je. Geen kamer is hetzelfde. En of je nu met twee of meer personen komt altijd ervaar je de warmte, de intimiteit en de eigenheid van het gebouw.

In De Imme wordt veel extra's aangeboden. Zo is er bijvoorbeeld een thuisbioscoop (hdmi aansluiting / geen films aanwezig) en gratis gebruik van (volwassen) fietsen en kano's. U kunt hier zwemmen in natuurwater. In overleg is de yogastudio te gebruiken. Voor informatie over alle arrangementen die wij aanbieden kunt u het beste kijken op www.weerribben.eu.

In De Imme willen wij onze gasten een verblijf aanbieden waar natuur en stilte centraal staan. Om deze reden zijn er geen radio of televisie aanwezig.

De accommodatie voldoet aan de richtlijnen die gesteld zijn door het RIVM inzake het Corona-virus. U en uw gezelschap zijn de enige huurders op het terrein van de Imme. Verder is de huur van de accommodatie exclusief ontbijt en maaltijden. Deze kunnen echter wel in overleg besteld worden.

WIJ WONEN PRACHTIG IN EEN VAARDORP. Met als gevolg dat er hier een magische stilte is. Het geluid van auto’s zul je niet horen. Je kunt ons bereiken lopend en met de fiets via het pad langs de Kalenbergergracht. Een aanlegplaats voor boten is aanwezig. Wanneer u met de auto komt halen wij u op vanaf een voor u gereserveerde parkeerplek in Kalenberg. Fietsen voor vervoer naar de parkeerplek en omliggende dorpen staan tijdens uw verblijf gratis ter beschikking.

De accommodatie en yogastudio zijn tevens exclusief te huur voor retraites en trainingen. Meer informatie over Accommodatie De Imme, Sterrenwacht de Weerribben en Yogastudio de Weerribben vindt u op www.weerribben.eu

Hier vindt u rust, stilte en donkere nachten

Inbegrepen
- Transport: parkeerplaats op het terrein van Staatsbosbeheer in Kalenberg, transportservice per boot bij aankomst en vertrek, afsluitbare fietsenstalling, oplaadpunt voor elektrische fietsen, ruime aanlegplaatsen met meerpalen en aanlegringen, veilige haven voor kano’s, wherries e.d.
- Comfort / sanitair: horren in alle kamers voor ramen en deuren, lakens, kussens, keuze tussen één- of tweepersoonsdekbedden, regenkleding en paraplu’s, handdoeken en washandjes, kamerjassen, shampoo, haardroger.
- Comfort / verblijf: aangename ontbijt- en verblijfsruimte, compleet uitgeruste keuken, tuin met diverse terrassen en zitjes, gratis wifi.↵
- Comfort / activiteiten:_ gratis gebruik van kajakken, een kano en fietsen. Fluisterboot te huur. - Comfort / media: thuisbioscoop aanwezig. Geen t.v. en radio aanwezig. - Comfort / extra: maaltijden op aanvraag, diverse arrangementen op het gebied van yoga, astronomie en voeding. Zie www.weerribben.eu voor meer informatie.

Hier vindt u rust, stilte en donkere nachten

Inbegrepen
Transport: parkeerplaats op het terrein van Staatsbosbeheer in Kalenberg, transportservice per boot bij aankomst en vertrek, afsluitbare fietsenstalling, oplaadpunt voor elektrische fietsen, ruime aanlegplaatsen met meerpalen en aanlegringen, veilige haven voor kano’s, wherries e.d.
Comfort / sanitair: horren in alle kamers voor ramen en deuren, lakens, kussens, keuze tussen één- of tweepersoonsdekbedden, regenkleding en paraplu’s, handdoeken en washandjes, kamerjassen, shampoo, haardroger.
Comfort / verblijf: aangename ontbijt- en verblijfsruimte, compleet uitgeruste keuken, tuin met diverse terrassen en zitjes, gratis wifi.
Comfort / activiteiten: gratis gebruik van 1- en 2-persoons kajakken, een 2-4 persoons Canadese kano en fietsen. _Stilte: in De Imme willen wij onze gasten een verblijf aanbieden waar natuur en stilte centraal staan. Om deze reden zijn er bij ons geen radio of televisie aanwezig.

Extra faciliteiten
- Verhuur fluisterboot
- Gebruik van fietsen, kajakken en Canadese kano. - In overleg gebruik van yogaruimte (gratis)
- Bij mooi weer door de telescoop kijken (gratis)
- Ontbijt-Lunchpakket-Diner van biologische ingredienten
- Astronomiearrangement.

Contactgegevens

De Imme

voorzieningen

Ligging

  • Aan het water
  • Landelijk gelegen

Faciliteiten groepsaccommodatie

  • Bedlinnen aanwezig
  • Handdoeken aanwezig
  • Oplaadpunt elektrische auto
  • Terras

Faciliteiten bed & breakfast

  • Oplaadpunt elektrische auto

Wifi

  • Gratis Wifi

Voorzieningen B&B kamer

  • Bad
  • Terras