De Opkikker

Door diverse maatregelen vanuit de veiligheidsregio en het RIVM kan het zijn dat je deze accommodatie niet kunt bezoeken. Neem hierover contact op met de desbetreffende accommodatie.

Wilt u rust, ruimte en genieten van de natuur met een weids uitzicht. Dan is de Opkikker de geschikte plaats. De boerderij ligt in het buitengebied van Giethoorn.

Wilt u rust, ruimte en genieten van de natuur met een weids uitzicht. Dan is de Opkikker de geschikte plaats. De boerderij ligt in het buitengebied van Giethoorn centraal tussen de natuurgebieden de Wieden en Weerribben; de dorpjes Giethoorn en Blokzijl. De Opkikker is een duurzame locatie.

De Opkikker biedt plaats aan maximaal 10 personen. Ontspan in onze ruime tuin met 10 persoons hottub, hangmat, vuurplaats met driepoot BBQ en koivijver of binnen bij de houtkachel. Er zijn 3 tweepersoonskamers met eigen badkamer en 2 tweepersoonskamers met romantische bedstede (2.30 x 1.80 m) met gedeelde badkamer.

In onze omgeving liggen vele fiets, wandel en kano routes waar u de geschiedenis, de natuur en cultuur van dit gebied kunt beleven.

Contactgegevens

voorzieningen
Toegankelijkheid
  • checkmark Er is een trap aanwezig
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!