Camping d'Hof

Welkom op Camping de Hof in het groene Venetië, Giethoorn. Grachtjes, meren, bruggetjes, rietgedekte boerderijen en prachtige tuinen

Welkom op Camping de Hof in het groene Venetië, Giethoorn. Grachtjes, meren, bruggetjes, rietgedekte boerderijen en prachtige tuinen bepalen het dorpsbeeld. Midden in deze unieke omgeving ligt Camping de Hof grenzend aan het meer het Bovenwiede en Nationale Park Weerribben-Wieden.

Actief recreëren in een natuurlijke omgeving voor jong en oud. Er zijn vele fiets- en wandelroutes, vaar -en kanoroutes om het gebied te verkennen. Zwemmen, vissen maar ook windsurfen, suppen en zelen behoren tot mogelijkheden op deze camping. Vanaf de camping loopt u zo langs de dorpsgracht naar de vele restaurantjes, musea en winkeltjes. Ook de omgeving van Giethoorn is bijzonder en zeker het ontdekken waard. De camping beschikt over vaste standplaatsen voor stacaravans of chalets, (seizoen)plaatsen voor toercaravans, trekkersveld aan het meer en drie trekkershutten. Op het trekkersveld ontvangen we ook groepen, zoals scholen, scoutinggroepen en families.

Voor een prachtige vaartocht door het oude dorp en de schitterende natuur van het NP Weerribben-Wieden kunt u op camping de Hof electroboten huren ( bijvoorbeeld bij verblijf in de trekkershutten) Vanaf de camping heeft u een prima vertrekpunt. Tevens kunt u terecht voor kanohuur. ( Canadese kano`s en 1-pers kano`s) Op onze surfschool kunt u naast de lessen ook surfmateriaal huren. Windsurfboards, sup-boards, surfpakken, surfschoentjes, trapezes en kindertuigages. Voor meer informatie kijk op www.campingdehof.nl.

Contactgegevens

Camping d'Hof

voorzieningen

Ligging

  • Aan het water

Faciliteiten

  • Fietsverhuur
  • Honden toegestaan

Faciliteiten bed & breakfast

  • Fietsverhuur
  • Honden toegestaan

Faciliteiten camperplaats

  • Honden toegestaan