Erve Scholten (Schaapskooi)

Aan de rand van natuurgebied "Het Springendal" ligt "Erve Scholten" Een boerenhoeve waar gastvrijheid een gewone zaak is. In het voorhuis is een vakantiewoning gebouwd. Een origineel gerestaureerde schaapskooi is verbouwd tot een fraaie vakantiewoning.

''De tuin van Nederland'' luidt de bijnaam van dit stukje mooi Twente. Schilderachtig. Bossen, heuvels, smalle beekjes, hooilanden, heide en historische boerderijen maken het plaatje compleet. We zijn in natuurgebied "Het Springendal" in het oosten van ons land.

Aan de rand van dit natuurgebied ligt ''Erve Scholten''. Een boerenhoeve met een rijk verleden waar gastvrijheid een gewone zaak is. In het voorhuis (bovnhoes) is een vakantiewoning gebouwd.

Een origineel gerestaureerde schaapskooi is verbouwd tot een fraaie vakantiewoning. Bij de vakantiewoningen is een ruim terras met tuinmeubilair aanwezig. Tevens is er een speelweide met onder andere een grote trampoline, skelters en diverse andere speeltoestellen. Deze gezellige en comfortabel ingerichte vakantiewoningen voor twee tot tien personen zijn uiterst geschikt voor rustzoekenden, voor hen die willen onthaasten.

Ook als groepsaccommodatie zijn deze vakantiewoningen uitermate geschikt; het boerderijappartement is namelijk groot genoeg om daar met een groep van maximaal 20 personen te verblijven.

Er zijn vele mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten in de uitgestrekte bossen en heidevelden van het grensgebied tussen Oost Nederland en Duitsland.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Landelijk gelegen
Geschreven over deze locatie
Zoek advies!