* * *

Hotel Restaurant Dinkeloord

In het prachtige natuurgebied Lutterzand en aan het riviertje de Dinkel, vindt u het Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord. In de bosrijke omgeving van dit hotel kunt u uitstekend terecht voor indrukwekkende fiets- en wandeltochten.

Het is werkelijk een oase van rust. Langs de oevers van de rivier vind u vele vogelsoorten, mooie zandstroken en spectaculaire afkalvingen. Natuurliefhebbers komen hier niks te kort.

Na een actieve dag in de buitenlucht kunt u in het hotel heerlijk bijkomen. Dit 3-sterren hotel heeft een ruim aanbod aan faciliteiten. Ontspan bijvoorbeeld in één van de sauna’s of trek een baantje in het binnenzwembad. In het sfeervolle restaurant wordt u verrast door de culinaire creaties van de chef-kok. Lees een boek of drink warme chocolademelk bij de open haard in de lounge. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken.

In dit veelzijdige hotel komt u volledig tot rust. Geniet van de vele faciliteiten en laat u in de watten leggen door de gastvrije medewerkers.

Het zal u aan niets ontbreken! Faciliteiten

50 hotelkamers (non-smoking)
1-persoonskamer: 3
2-persoonskamer: 43
3-persoonskamer: 3
4-persoonskamer: 1
Culinair restaurant
Bar en lounge met open haard
Binnenzwembad
Binnen- en buitensauna*
Turks Stoombad
Bootverhuur: ontdek de natuur vanaf het water Lift Tuin met terras Diverse (vergader)zalen Gratis draadloos internet Gratis parkeergelegenheid Overdekte parkeerplaats voor uw motor Ook uw hond is welkom (tegen een vergoeding)

voorzieningen

Ligging

  • Aan het water
  • Buiten het centrum
  • Landelijk gelegen

Faciliteiten hotel

  • Bar
  • Outdoor Zwembad