Camping de Keite

Oude Rijssenseweg 19a, 7475SM Markelo

Op Camping de Keite heb je een eigen stekje, met vooral vogels als buren. Het terrein rondom het voormalige boerenerf is ruim ingedeeld met veel groen. Een ideale camping voor de rustige vakantieganger die van natuur en privacy houdt. De Keite ligt dicht bij natuurgebied De Borkeld. Direct rondom het terrein zijn wandel- en fietsmogelijkheden.

Het authentieke erf en omliggende terrein zijn natuurlijk ingericht. De kampeerplaatsen zijn door brede inheemse beplantingen van elkaar gescheiden, waardoor je optimale privacy hebt. De plaatsen zijn voorzien van elektra-aansluitingen (4 A groene stroom) en watertappunten (op of nabij je kampeerplaats). Het sanitairgebouw is in 2015 vernieuwd. In de receptieruimte op de voormalige deel kun je gebruik maken van wifi en een kop koffie of thee kopen.

Het is ook mogelijk een van de twee ruime en comfortabele vakantiewoningen te huren. Deze zijn geschikt voor 2 tot 3 personen en vrij gelegen in/naast een appelboomgaard. Hier kun je genieten van privacy en de natuurlijke omgeving. Alle kamers zijn op de begane grond. Een van de woningen is geschikt voor minder validen.

Contactgegevens

Camping de Keite

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.
Zoek advies!