Landalpark De Vlegge (Sibculo)

Wie aan de Vecht denkt, denkt aan Utrecht. Maar ook Overijssel heeft z'n Vecht. In het dal van die Vecht ligt Landal De Vlegge.

Hier voelt u zich direct thuis. En hebben we alle ingrediënten voor een paar onbezorgde dagen voor u klaarliggen: mooie bungalows, natuur, cultuur en een schitterend landschap. En ruik die boslucht eens! Dit park heeft een eigen bos en grenst aan een grote recreatieplas! Biedt de schaduw niet genoeg verkoeling, dan kunt u altijd nog een duik nemen in de recreatieplas. Of lekker uitrusten op het strand.

Capaciteit : 160 Bungalows Classificatie ****

Voorzieningen: Comfortabele bungalows, in een fraai bos gelegen. Woonkamer met zit- en eethoek. TV en DVD-speler. Open keuken met o.a. combimagnetron, koffiezet- en Senseo-apparaat. Apart toilet (niet in alle bungalows). CV. Terras met verstelbaar tuinmeubilair en kussens. Berging. Bedden zijn voorzien van dekbedden. Bungalow eventueel mogelijk met sauna en zonnebank, vaatwasmachine.Kinderbox op aanvraag Op aanvraag rookvrije en/of huisdiervrije bungalow.

Recreatieve voorzieningen: Fietsverhuur, mountainbikeverhuur, recreatiebegeleiding (tijdens de zomervakantie), recreatieplas, recreatiezaal, sportterrein, tennisbanen (buiten), visgelegenheid

Kinderfaciliteiten op het park: Landal de Vlegge beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een Spel-O-theek, tafeltennistafel, speeltuin, grote recreatieplas met strand, vismogelijkheden.

Tarieven: Zie website: www.landal.nl.vlegge

Speciale arrangementen voor 55 + en jonge gezinnen. Met airmiles kan geboekt worden via www.airmiles.nl

Toelichting: Niet geschikt voor gehandicapten

Huisdieren: Maximaal twee huisdieren per bungalow (verplicht bij reservering opgeven).

openingstijden

Het hele jaar

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Aan het water
  • checkmark Bij het bos
Zoek advies!