B&B en Rustpunt Sonnenberg

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De Sonnenbergweg ligt aan de rand van de Mastenbroeker polder in het mooie gebied van de IJsseldelta. Gelegen op een rivierduin kronkelt het zich een weg door het landschap.

Bij fiets knooppunt 46 van de IJsseldelta kom je Rustpunt en Bed & Breakfast Sonnenberg tegen. In de theetuin heb je uitzicht over het weidse landschap met knotwilgen. In het voorjaar zie je de lammetjes dartelen en je hoort het geluid van de weidevogels , zoals de grutto. Zomers hoor je het gekwaak van de kikkers. In de tuin staan diverse fruitbomen, in het voorjaar getooid met bloesem, in de zomer en het najaar worden er de vruchten van geplukt. De kippen verblijven in hun villa Kakelbont en pikken daar hun graantje mee.

Kortom, er valt genoeg te zien en te beleven en het is heerlijk bijkomen in de theetuin onder het genot van een kopje koffie, thee, of iets fris.

Tevens kunnen we bed and breakfast aanbieden in ons tuinhuis. Informeer naar de mogelijkheden. U bent van harte welkom.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door IJsseldelta Marketing.
Zoek advies!