Vakantiewoning de Tortelduif | Mosbeek

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Vakantiehuisje (5 personen) aan de rand van het natuurgebied van Staatsbosbeheer, 'het Springendal', genieten van de rust en de mooie omgeving.

Zeer geschikt voor mooie wandelingen en fietsroutes. Het vakantiehuisje ,De Tortelduif, heeft een mooi uitzicht waar u kunt genieten van hazen, konijnen en reeën. Er is gelegenheid tot paardenstalling op loopafstand. Ongeveer 3 kilometer verwijderd van het mooie kunststadje Ootmarsum, met openluchtzwembad. Ook kunt u heerlijk ontspannen in een nabijgelegen Boerderijspa.

Ruimte

Ons knusse eenvoudig ingerichte huisje biedt plaats aan 5 personen, er zijn 2 slaapkamers; één met een stapelbed (2x 1 persoons) en één slaapkamer met een 2 persoonsbed en daarboven een eenpersoonsbed. er zijn genoeg tuinstoelen en een tuintafel zodat u gezellig buiten kunt zitten. NB bedlinnen, handdoeken en keukenlinnen zijn aanwezig, net als voor de schoonmaak is dit bij de prijs inbegrepen!

Toegang voor gasten

rondom het huisje mag gebruik gemaakt worden van het stukje bos om te spelen voor de kinderen

Interactie met gasten

Wij wonen zelf in de buurt, en zijn over het algemeen goed te bereiken op mobiel.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Ootmarsum-Dinkelland.
Zoek advies!