Kloostercamping Nieuw Sion

Wakker worden van zingende vogels. De zon op het mos, de geur van gras, de stilte, het bos. Kom kamperen in de boomgaard van Nieuw Sion!

U bent deze zomer welkom op de intieme boomgaardcamping van Klooster Nieuw Sion bij Diepenveen. Net als de broeders die abdij Sion vroeger bewoonden en het land bewerkten, bieden we gastvrijheid aan iedereen die veilig in eigen land wil genieten van rust, ruimte en natuur. We staan open voor gasten van alle geloofsstromingen of juist zonder een religieuze achtergrond, die de leefregels van ons klooster respecteren. Kamperen op Klooster Nieuw Sion is een unieke ervaring: even rustgevend als levendig, even vervuld als verstild.

Kloosterleven

U kunt meegaan in het dagelijks ritme van het kloosterleven en altijd deelnemen aan de getijdengebeden in onze kloosterkerk. Een heerlijk ontbijt- en dinerbuffet in onze koffieschenkerij maakt standaard deel uit van uw verblijf, zodat u in alle rust kunt genieten van uw tijd op het klooster.

Praktisch

Data
De camping is geopend van maandag 14 juni t/m maandag 16 augustus

Staanplaatsen
Er zijn 10 staanplaatsen, voor tent, caravan of camper (max. 6 meter)

Arrangementen

Er zijn 3 arrangementen waar u voor kunt boeken:

  • Lang weekend (vrij t/m ma)
  • Midweek (ma tot vrij)
  • Een week of langer (minimaal 7 nachten, aankomst ma of vrij)

Klooster Nieuw Sion biedt mensen een plek om op adem te komen, om zichzelf te hervinden in de ontmoeting, in de stilte en in het ritme van het gebed.

Wij verkopen producten uit de tuin, tijdens de uren dat het klooster voor bezoekers is opengesteld.

Contactgegevens

Kloostercamping Nieuw Sion

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Er is een trap aanwezig
  • Handmatige entreedeur