De Goolne Ket`n

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Rijssen ook wel “de poort van Twente” genoemd is gelegen op de grens van Twente en Salland, in de tuin van Nederland (Overijssel). Park Camping De Goolne Ketn is gelegen aan de rand van het plaatsje Rijssen, verscholen in het groen aan de voet van de Rijsserberg. De Goolne Ket'n biedt plaats aan tenten, toercaravans en chalets.

Het kleinschalige terrein is erg mooi aangelegd en omzoomd met oude eiken en beuken, en vormt de overgang van het plaatsje Rijssen naar de uitgestrekte bos- en heidevelden van de natuurgebieden " De Sallandse Heuvelrug en De Borkeld ". Een unieke locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. De Park Camping is geopend van 1 april tot 1 oktober. Als rustzoekende recreant met oog voor de mooie omgeving en natuur bent u bij de Goolne Ket'n op het juiste adres.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
Toegankelijkheid
  • checkmark Voorzieningen voor scootmobiel
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toerisme Rijssen-Holten.
Zoek advies!