B&B de Ankerplaats

Ankersteeg 14, 7411 LS - Boek nu

Welkom in Bed & Breakfast De Ankerplaats in Deventer. Midden in het centrum nabij de IJssel, in het historische Noorderbergkwartier.

B&B De Ankerplaats ligt op de hoek van de Papenstraat en de Ankersteeg. Oorspronkelijk was het huis een winkel-werkplaats/woonhuis gebouwd in 1906. In de voormalige winkel is nu op de begane grond een sfeervolle Bed & Breakfast-kamer ingericht voor 1 of 2 personen.

De kamer beschikt over 2 eenpersoons bedden en heeft een eigen douche en toilet. Mocht u met de fiets komen dan kan deze binnen gestald worden. In de zomer kunt u heerlijk ‘op straat’ zitten. Genieten van het stadsleven in Deventer. En wilt u ‘s avonds nog even wandelen langs de IJssel? Binnen enkele minuten staat u aan de oevers van de mooiste rivier van Nederland.

Voor uw verblijf binnen is WIFI en televisie aanwezig. ‘s Morgens op een door u gewenste tijd wacht u een vorstelijk ontbijt. B&B De Ankerplaats ligt vrijwel aan de populaire NS-wandelroute van Zutphen naar Olst. Het zal u dan ook niet verbazen dat menig wandelaar de B&B aandoet voor een overnachting.

Capaciteit: 1 x 2-persoons

Prijs: 2-persoonskamer: 50 euro (1 persoon) 80 euro (2 personen) per nacht inclusief ontbijt.

Contactgegevens

B&B de Ankerplaats

voorzieningen
Ligging
  • checkmark In het centrum
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • checkmark Er is een trap aanwezig
Voorzieningen kamer
  • checkmark Eigen badkamer
  • checkmark Koffie/Thee faciliteiten
  • checkmark Televisie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!