Boerderijcamping De Kleverkamp

Een rustige SVR-camping bij een boerderij die nog in bedrijf is, met 40 ruime plaatsen en een paar speeltoestellen voor de allerkleinsten.

Een rustige SVR-camping bij een boerderij die nog in bedrijf is, met 22 ruime plaatsen en een paar speeltoestellen voor de allerkleinsten. Op de boerderij vinden diverse landbouwactiviteiten plaats zoals het verbouwen van aardappelen, granen, bieten en mais. Het brengt mooie taferelen met zich mee wanneer bijvoorbeeld het graan of de mais geoogst wordt. De camping ligt in het rustige, landelijke Diepenveen in het buitengebied van Deventer. Het wordt omringd door een prachtig bosgebied en de IJssel met zijn uiterwaarden.

De boerderij kenmerkt zich door 2 mooie hooibergen en een monumentale eik op het erf.

Er zijn 2 kampeervelden, ieder met zijn eigen karakter. De camping beschikt over wifi. Op de boerderij zijn 3 "hobby" koeien, komen er 2 kalfjes, 2 pony's, diverse poezen, zabelpootkippen en on onze trouwe herder Djinto.

Naast de vele wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving biedt ook de Hanzestad Deventer met al zijn culturele en culinaire faciliteiten u een scala aan mogelijkheden. Maar ook even een terrasje pakken op de Brink is erg gezellig.

test

appartement

test

Contactgegevens

Boerderijcamping De Kleverkamp

voorzieningen

Faciliteiten boeren- en minicampings

  • (Indoor) speeltuin
  • Actief boerenbedrijf
  • Douche aanwezig
  • Honden toegestaan
  • Toilet aanwezig

Wifi

  • Gratis Wifi