Deventer Boutique Bed & Breakfast “De Worp”

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Authentieke unieke stadsvilla geheel in de stijl van de jaren 1920 gelegen aan het oudste wandelpark van Nederland met uitzicht op het stadsfront van Deventer.

Met het pontje staat u binnen enkele minuten midden in het oude centrum. In de winter en het voorjaar heeft u uitzicht op de IJssel en het stadsfront, in de zomer en herfst op het monumentale park met muziekkoepel en honderden oude bomen. Vanuit uw bed kijkt u op de toren van de Lebuinuskerk.

Op 4 minuten wandelafstand ligt de veerpont over de IJssel die tot 23.00 uur vaart. Echt vakantie! U kunt na reservering voordelig gebruik maken van de eigen vervoersdienst binnen Deventer bijvoorbeeld naar of van het Centraal Station of naar een van de fijne restaurants in de omgeving. Bij het huis kunt u gratis en vlakbij parkeren dit in tegenstelling tot de gehele binnenstad.

3 X tweepersoons kamers. Prijs vanaf € 90,00 voor twee personen per nacht inclusief ontbijt. € 65, 00 voor een persoon per nacht inclusief ontbijt.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!