Hotel Hanzestadslogement De Leeuw

Nieuwstraat 25, 7411LG Deventer - Boek nu

Midden in het centrum van de historische Hanzestad Deventer overnachten bij Hotel Hanzestadslogement “De Leeuw”. Dit charme-hotel

Midden in het centrum van de historische Hanzestad Deventer overnachten bij Hotel Hanzestadslogement “De Leeuw”.

Dit charme-hotel heeft een sfeervolle koffie- en theeschenkerij en een Hanzemuseum en is gehuisvest in een rijksmonument uit 1645. Het hotel beschikt over 9 sfeervolle kamers en een familie-appartement. Alle kamers met bad/douche en toilet hebben een verschillende inrichting, ze zijn vernoemd naar een Hanzestad en beschikken over een kitchenette.

Via de gezellige binnenplaats komt u bij het Hanzemuseum, het museum heeft één van de grootste verzamelingen authentieke koekplanken van Nederland met een Oud-Hollandse snoepwinkeltje.

In de koffie- en theeschenkerij kunt u een Deventers kop koffie drinken of een lekker glas thee. In de snoepwinkel kunt u Deventer Koek en oud-Hollands snoep kopen en wilt u het kado geven dan pakken wij het feestelijk voor u in.

Hotel de Leeuw…… een heerlijk plekje midden in het centrum op loopafstand van de leuke winkeltjes, galerietjes en restaurants. U bent van harte welkom!

Capaciteit: 9 x 2-persoons / 1 x appartement (2-5 pers.)

Prijs: € 79,- t/m € 139,- per nacht.

Contactgegevens

Hotel Hanzestadslogement De Leeuw

Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!